На Тернопільщині впроваджується соціальний проект за підтримки японського уряду та Світового банку

На Тернопільщині впроваджується соціальний проект за підтримки японського уряду та Світового банку

12.07.19 09:10 0 1292
Другий підготовчий етап проекту «Надання соціальних послуг в громаді» обговорили на робочій нараді під керівництвом заступника т.в.о. голови Тернопільської обласної державної адміністрації Світлани Беспоповцевої, за участю фахівців Українського фонду соціальних інвестицій та представників громад.

Нагадаємо, в Україні під реалізацію вказаного проекту, що фінансується за підтримки японського уряду та Світового банку, відібрані дві області — Тернопільська та Одеська. Він впроваджується у 17-ох ОТГ Тернопільщини.

Мета проекту — вдосконалення рівня фаховості працівників соціальної роботи, розвиток й покращення соціальних послуг у громадах. Як підкреслила Світлана Беспоповцева, серед пріоритетів — створення належних умов для надання якісних соціальних послуг не лише людям похилого віку, а й кризовим сім'ям та громадянам, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Фахівці Українського фонду соціальних інвестицій відзначили, що Тернопільська область працює у даному напрямку доволі активно.

Реалізація проекту проходить у декілька етапів. На даний час вирішуються організаційні питання щодо забезпечення громад необхідним обладнанням.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ