Бензиново-газові генератори: чому їх варто купити?

Бензиново-газові генератори: чому їх варто купити?

12.07.19 12:48 0 7418

Двопаливними електростанції часто називають гібридними, оскільки вони надають можливість користуватися відразу декількома видами палива. Сьогодні в інтернеті можна вибрати відповідну модель генератора газ / бензин - повноцінну бензинову генераторну установку, яка додатково може підключатися до магістрального природному газу або до зрідженого палива з балона. Сьогодні ми більш детально дізнаємося про характеристики даних електростанцій і де краще всього іх придбати.

Про характеристики бензиново-газових електростанцій

Ціна на такий агрегат буде залежати від його потужності. Вона підбирається за сумарним показником споживання енергії приладами, які підключаються до генератора. Сьогодні представлені гібридні пристрої, розраховані на генерацію 2.5 - 5,5 кВт електрики, що дозволяє підібрати установку для вирішення широкого спектра завдань.

Вибір генератора завжди ґрунтується на кількох критеріях, головним з яких виступає потужність агрегату. Ми рекомендуємо купувати двопаливними станції з запасом потужності на 15-20 %, щоб:

  • не перевантажувати установку і продовжити термін її служби;
  • частіше користуватися економним режимом генератора, що дозволить берегти паливо;
  • отримати запас потужності для впевненого використання електростанції в екстремальних ситуаціях.

Де можна придбати якісний бензиново-газовий генератор?

Магазин будівельної техніки та инструментів "СтройМагазин" пропонує широкий вибір установок різних виробників (Японія, Китай, Південна Корея), тому в каталозі присутні двопаливними моделі з різними обсягами паливних баків, електростартер і механізмами ручного запуску. Деякі моделі оснащуються колесами для полегшення транспортування і зручними ручками, що дозволяють здійснювати перенесення агрегату вручну.

Даний магазин - найбільший постачальник електротехнічного обладнання в Україні, тому готовий запропонувати не тільки найбільший асортимент генераторів (близько 2000 моделей), але і забезпечити найкращу якість товарів.

Консультуйтеся з менеджерами інтернет-магазину і оформляйте замовлення, після чого вподобану вами електростанцію в будь-який населений пункт країни буде доставлено. До речі, лише досвідчені фахівці зроблять монтаж та пусконаладку обладнання, а також зможуть взяти на себе планове техобслуговування генератора, незалежно від його моделі і країни походження.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Основні переваги ...
Наступна новина: Бойлер: що потрібно знати?

КОМЕНТАРІ