СУД ОШТРАФУВАВ НА СУМУ ПОНАД 20 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ ЖИТЕЛЬКУ РІВНЕНЩИНИ ЗА ПРИДБАННЯ З МЕТОЮ ЗБУТУ ФАЛЬСИФІКОВАНИХ АГКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ

СУД ОШТРАФУВАВ НА СУМУ ПОНАД 20 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ ЖИТЕЛЬКУ РІВНЕНЩИНИ ЗА ПРИДБАННЯ З МЕТОЮ ЗБУТУ ФАЛЬСИФІКОВАНИХ АГКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ

13.07.19 13:07 0 665
Прокуратурою області підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно 39-річної жительки м. Рівне, яка вчинила кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне придбання з метою збуту, зберігання з цією метою незаконно виготовлених алкогольних напоїв, інших підакцизних товарів).

У суді прокурором-обвинувачем доведено, що особа не будучи зареєстрована як фізична особа-підприємець, не маючи ліцензії на виготовлення та реалізацію підакцизних товарів, задля збагачення, у період першої половини 2017 року придбала незаконно виготовлені алкогольні напої у картонному пакуванні типу «TetraPak» об`ємом 2 літра кожне з маркуванням «Kvint», «Beluga», «Finlandia Lime» «Jack Daniels», «Jameson», «Hankey Danister», «Red Berry Finlyandia», «Finlyandia», «BLACK LABEL», «CHIVAS REGAL», «Jenau», «Coyrvoser», «Xenta Absenta», «Bacardi», «Chevalier», «ST-REMY», «Finsbury», «Finlyandia BlekCyrat», «Sauza Tekila», які зберігала по місцю свого проживання з метою подальшого збуту.

Вину у вчиненому злочині обвинувачена визнала повністю.

У вказаній справі судом засудженій призначено покарання у межах санкції ч. 1 ст. 204 КК України у виді штрафу 1200 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 20,4 тис. грн. Крім того, за вироком суду конфісковано та прийнято рішення про знищення близько 3 тисяч літрів фальсифікованих алкогольних напоїв.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Бойлер: що потрібно знати?
Наступна новина: В Google зізналися,що ...

КОМЕНТАРІ