Дах із металочерепиці

Дах із металочерепиці

14.07.19 13:25 0 5688
Розглядаючи можливі варіанти облаштування покрівлі приватного будинку, не слід випускати з уваги і такий як дах з металочерепиці своїми руками: відео, присвячене монтажу металочерепиці, легко знайти в інтернеті, а щоб ви могли отримати уявлення про схему облаштування такого даху, була написана ця стаття.

Металочерепиця як надійний, довговічний і досить простий в роботі покрівельний матеріал володіє значною популярністю. Ще одним плюсом на користь застосування металочерепиці в якості покрівельного матеріалу є широка кольорова гама. А про монтаж металочерепиці нам роскаже Іван Мельник - працівник інтернет-магазину: http://evro-dom.org.ua

Монтаж металочерепичного покриття

І дійсно, серед усього розмаїття представлених на ринку забарвлень металочерепиці ви завжди зможете підібрати відтінок, який буде органічно вписуватися в дизайн вашої ділянки.

Найчастіше металочерепиця використовується в котеджному будівництві, адже вона ідеально підходить для облаштування покрівлі приватного будинку.

Однак, вибираючи металочерепицю в якості покрівельного матеріалу, слід пам'ятати, що мінімальний кут нахилу даху з металочерепиці повинен становити 140 (для деяких різновидів металочерепиці -140). Для більш плоских дахів краще пошукати інше рішення - або ж потурбуватися облаштуванням додаткової гідроізоляції.

Щоб розібратися, як правильно зробити дах з металочерепиці, нам в першу чергу слід вивчити сам покрівельний матеріал.

Що ж являє собою сучасний лист металочерепиці?

Підстава металочерепиці - це сталева пластина, товщиною 0,4 - 0,7 мм. Дане підставу покрито пасивуючим алюмоцінковим шаром, поверх якого нанесені два грунтуючих шару.

Зовні на погрунтовану підставу наноситься полімерний шар - саме він багато в чому визначає властивості металочерепиці, а також - її колір. В якості полімеру може бути використаний глянсовий або матовий поліестер, а також пластизол.

В якості додаткового покриття поверх полімеру може наноситися шар захисного лаку.

Завдяки такій будові листи металочерепиці володіють невеликою масою, що полегшує їх підйом на висоту і монтаж - в середньому, 1м2 важить від 4,5 до 5 кг.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Активісти у Запоріжжі ...
Наступна новина: Справу про напад на «112 ...

КОМЕНТАРІ