Картон — найкраща упаковка для транспортування та зберігання

Картон — найкраща упаковка для транспортування та зберігання

15.07.19 10:11 0 4280

Традиційним і найбільш поширеним способом перевозити різні вантажі є їх пакування у коробки з картону. А все тому, що вони мають ряд переваг, які дозволяють цим виробам користуватися високим попитом до цього дня. Сьогодні існує кілька типів картонних коробок:

  • зі звичайного картону;
  • з мікро- і звичайного гофрокартону;
  • з дизайнерського картону.

Коробки з картону роблять процес перевезення безпечним і зручним, а також відмінно рекламують продукцію та фірму-виробника. До речі, замовити стильний, оригінальний дизайн картонної упаковки, який буде з першого погляду продавати вашу продукцію, можна в компанії "Альпака Україна": https://alpaka.net.ua/.

Переваги картонної упаковки:

  1. Легкість. Завдяки своїй легкій вазі картонні коробки лідирують серед способів упаковки товарів для транспортування. Вони не тільки допомагають доставити його у цілості, і при цьому не несуть додаткової ваги, а це важливо при перевезеннях, коли за кожен кілограм потрібно платити чимало грошей. Та й вантажникам ні до чого переносити важкі коробки при доставці в тарі з додатковою вагою.
  2. Ціна. Собівартість картонних коробок досить низька, в порівнянні з іншими видами упаковки. Тому вартість готового виробу нижча, ніж, наприклад, пластикової або іншої тари. Не важливо, перевозить Ваша компанія великі партії товарів, планує масштабний переїзд або транспортує невеликий вантаж, — економія є досить відчутною.
  3. Універсальність. Який би вид транспорту Ви не обрали для перевезення вантажу, використання картонних коробок буде абсолютно виправданим. У них легко можна упакувати будь-який товар — від продуктів харчування до меблів. У таких коробках продукція не тільки поставляється на продаж, але і зберігається.
  4. Різноманітність. У нинішній час технології дозволяють виготовити коробки будь-яких форм і розмірів. Тому його можна використовувати для упаковки як великих товарів, так і виробів з нестандартними формами. Все залежить від поставлених завдань.
  5. Екологічність. Цей параметр дуже важливий сьогодні, враховуючи екологічну ситуацію в країні. Картон, на відміну від пластику, легко переробляється, тому вироби з нього не впливають згубно на навколишнє середовище.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ