Gaminator - легендарне дітище Novomatic

Gaminator - легендарне дітище Novomatic

16.07.19 12:54 0 3373

Gaminator (Гамінатор) - це бренд такий же значущий у світі гемблінга, як Apple у світі смартфонів. Група компаній Novomatic, заснована в Австрії в 1980 році спочатку була відома невеликому колу власників гральних клубів як виробник високоякісних механічних ігрових апаратів. В середині нульових компанія починає розробку пакета ігрових автоматів для ігрового комплексу Gaminator. До речі, пограти безкоштовно в кращі автомати від Гамінатор онлайн ви можете на сайті slotgaminator.

Чому саме Gaminator?

У систему Гамінатор увійшли півтора десятка слотів, яким судилося стати новою точкою відліку. За базову взяли схему в 5 барабанів і 9 ігрових ліній, причому їх кількість гравець може вибирати сам. Тематика ігрових автоматів, що входять в комплекс, була вкрай широкою:

  • загадки стародавнього Єгипту;
  • підводний світ;
  • магія;
  • космос;
  • класичні фрукти.

В оформленні вперше була застосована анімація символів. Взагалі, в цих слотах багато було вперше. Повноцінна озвучка, спеціальні символи з бонусними функціями, фрі-спіни з множником.

Ігрові автомати від Gaminator: історія

У 2001 році лінійку відкрив Dolphin's Pearl. Саме на ньому випробували всі технологічні новинки. Слот виділявся модним дизайном і захоплюючим геймплеєм. Вайлд оснастили подвійним мультиплікатором. Для бонусної гри вибрали формат фрі-спінів: 15 безкоштовних обертань з потрійним збільшенням призів. Крім того, Скаттер вже при подвійному випаданні приносив нагороду в розмірі двох ставок.

Дельфіна прийняли дуже добре. Тоді була розроблена ціла серія схожих за стилем ігор і дуже різних за тематикою ігрових автоматів. До 2005 року був зібраний повний пакет для ігрового комплексу. І на початку року він був представлений на всесвітній виставці в Лондоні ICE Totally Gaming. Успіх був повним. Відвідувачам стенда Novomatic особливо запам'ятався ігровий автомат, де за сюжетом археолог-ентузіаст шукає священну книгу в стародавньому єгипетському храмі. Слот називався Book of Ra. Через кілька років він отримав культовий статус. У нього грали у всій Європі. Минуло вже понад 10 років, і тепер в Book of Ra грають у всьому світі. Як мінімум, у тих 70 країнах, де присутня Новоматік.

Book of Ra став справжнім хедлайнером комплексу Gaminator. Крім обкатаних на Дельфіні нововведень, у нього були свої унікальні сюрпризи: спеціальний комбінований символ вайлд-Скаттер у вигляді книги бога Ра і бонусна опція для фрі-спінів, яка перетворює випадково обраний символ у Скаттер, що поширюється.

У Гамінаторов є ще одна, не така очевидна, особливість. У них дуже висока вартість комбінацій. І хоча вони не складаються після кожного спіна, великі призи компенсують напружене очікування. І цей азартний стиль — фірмова риса ігрових автоматів під брендом Gaminator.

Кращі автомати з того комплексу благополучно пережили модернізацію і прикрашають оновлений Gaminator - Scorpion. Так що гравці по колишньому з задоволенням грають в Book of Ra, Sizzling Hot, Lucky Lady's Charm поряд з новими не менше захоплюючими шедеврами Новоматік.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Посольство України ...
Наступна новина: Ассортимент современного ...

КОМЕНТАРІ