Твердопаливні котли John Greaves

Твердопаливні котли John Greaves

17.07.19 17:13 0 4127

Компанія «John Greaves Energy»: має більш ніж 140 річну історію. Стрімке подорожчання енергоресурсів змусило фахівців підприємства звернути увагу на ринок опалювальної техніки, зайнятися розробкою і виготовленням обладнання для обігріву житлових та промислових приміщень.

Твердопаливні промислові котли

Потужні водогрійні котли промислового призначення здійснюють обігрів і забезпечують гарячою водою великі промислові об'єкти. Вони відрізняються високою потужністю, мають великі габаритні розміри. Для їх монтажу потрібно окреме приміщення. Зі збільшенням цін на газ багато підприємств намагаються перейти на використання альтернативних видів палива. Саме тому, котли на твердому паливі стали користуватися підвищеним попитом. Паливом для них служить не тільки вугілля й дрова, торф і деревні / вугільні брикети. Вони відмінно працюють на відходах сільгоспвиробництва:

  • пелетах;
  • соломі;
  • трісці;
  • тирсі;
  • лушпинні соняшника.

Це не тільки забезпечує обігрів приміщень, але і допомагає вирішити питання утилізації відходів.

Застосування та обслуговування твердопаливних котлів John Greaves

Твердопаливні опалювальні котли випускаються різної потужності. Для промислових підприємств використовують моделі Джон Грівз, середньої та високої потужності. Завантаження котлів здійснюють вручну. Тільки в пелетному котлі завантаження пелет з бункера в камеру, де відбувається процес горіння, надходять в автоматичному режимі. Включення котла виконується з пульта управління. Після ручного завантаження соломоспалювального котла його запуск також проводиться з керуючого пульта, і він починає працювати в автоматичному режимі.

Переваги котлів John Greaves:

  1. Опалювальне обладнання компанії «John Greaves Energy» відрізняється високою ефективністю, їх ККД перевищує 75 - 85 %.
  2. Використання біопалива (гранули, солома, лузга) сприяє збереженню навколишнього середовища, завдяки екологічності викидів: надходження в атмосферу CO2 знижується в 10 - 50 разів, золоутворення зменшується в 15 -20 разів, у складі викидів не присутня сірка.
  3. Безпека експлуатації обладнання забезпечується: запобіжними клапанами, пподвійним захистом від перегріву, системою гасіння пожеж (двоконтурною).
  4. Котли Джон Грівз відповідають вимогам державних стандартів, і володіють унікальним дизайном, який перевершує українські та закордонні аналоги.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Основные преимущества ...
Наступна новина: Антицеллюлитный массаж — ...

КОМЕНТАРІ