Сергій Надал зустрівся з гравцями ФК «Тернопіль – педуніверситет» та побажав їм перемоги у першості Європи

Сергій Надал зустрівся з гравцями ФК «Тернопіль – педуніверситет» та побажав їм перемоги у першості Європи

18.07.19 09:50 0 1151
Футбольна команда «Тернопіль-педуніверситет» найближчими днями вирушить у Мадрид, де представлятиме Україну на Чемпіонаті Європи з футболу серед студентських команд.

Путівку на студентську першість Європи тернополяни отримали після перемоги у чемпіонаті України з футболу серед закладів вищої освіти сезону-2018/19.

Напередодні поїздки до Іспанії міський голова Сергій Надал привітав тернопільських спортсменів зі здобуттям титулу чемпіона України і вручив усім членам команди наплічники та комплекти нової футбольної форми всесвітньо відомого бренду KELME España.

«Перемога команди педагогічного університету у національному чемпіонаті є не лише гордістю для вищого навчального закладу, а також – це гордість для нашого міста, - наголошує Сергій Надал. - Футбольна команда з Тернополя має славні традиції та історію, адже «Тернопіль-педуніверситет» - це єдина університетська футбольна команда, яка ставала чемпіоном Європи. Окрім того, гравці здобували титули дворазового студентського чемпіона України та бронзового призера чемпіонату з футболу серед студентів. І від імені усієї тернопільської громади я щиро бажаю нашим футболістам блискучої гри та здобуття перемоги на цьогорічному Чемпіонаті Європи серед студентських команд».

В свою чергу, ректор Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка Богдан Буяк висловив вдячність міському голові та Тернопільській міській раді за активну підтримку та плідну співпрацю з університетом.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Мексиці росіянина ...

КОМЕНТАРІ