Бюро «Літера»: надійним помічник в світі перекладів

Бюро «Літера»: надійним помічник в світі перекладів

18.07.19 20:17 0 2090

Коли виникає необхідність перекласти документ різної складності з будь-якої мови світу, дуже часто просто не обійтися без гарного перекладача. Адже для спеціалістів, які займаються перекладами професійно, і мають величезний досвід роботи в даній сфері, не складе абсолютно ніяких труднощів перекласти технічну і юридичну документацію, документи для бізнесу, впорається з інформаційними статтями, текстами медичного і фармацевтичного характеру.

У будь-який час року однією з найбільш затребуваних послуг для бізнесу і приватних клієнтів є переклади. Якщо вам раптом знадобилися такі послуги, тоді вам варто звернутися в бюро перекладів «Літера»: https://litera.in.ua/, офіси якого розташовані в Дніпрі, Кривому розі та Запоріжжі. Воно пропонує послуги з перекладу документів на (з) наступних мов: англійська, німецька, китайська, французька, польська, іспанська, італійська, чеська, російська, українська та інші.

Переклад документів із завіренням

У замовників є можливість, за допомогою бюро перекладів «Літера», провести легалізацію документів — апостиль або нотаріальне завірення. Деколи перекладені документи завіряються печаткою агентства перекладів. Це відбувається, коли не потрібно завіряти перекладений документ нотаріусом, тоді бюро перекладів засвідчує роботу власною печаткою.

Агентство також займається перекладом документів на робочу візу, дотримуючись вимог, що висуваються посольствами тих країн, для яких цей документ готується.

В агентстві перекладів працює команда висококваліфікованих фахівців, що володіють певною спеціалізацією. Перекладачі з профільною технічною освітою займаються перекладом тех. документації, а спеціалісти в області економіки чи юриспруденції перекладуть фінансові та юридичні документи відповідно.

Конфіденційність виконання перекладів

Конфіденційність є одним з головних принципів діяльності «Літера». Агентство гарантує своїм замовникам, що інформація, що міститься в документах, ніколи не стане надбанням сторонніх осіб.

Звернувшись в бюро перекладів «Літера», Ви зробите правильний вибір, отримаєте вичерпну інформацію з усіх питань від грамотних консультантів і бездоганно виконаний переклад необхідних документів у зазначений термін.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: СБУ наразі не фіксувала ...
Наступна новина: Іран заявляє про поломку ...

КОМЕНТАРІ