Переваги професійного прибирання

Переваги професійного прибирання

19.07.19 18:57 0 2673

Підтримка бездоганної чистоти вимагає чимало часу та сил. Адже це тільки на перший погляд здається, що досить декількох годин, щоб в будинку все блищало — а насправді, для якісного прибирання потрібен день, а іноді й два! Немає бажання витрачати на це довгоочікувані вихідні? Зверніться в клінінгову компанію: адже професійна боротьба з пилом і брудом має безліч переваг! А розповість нам про це співробітник компанії "ЧистоРія": https://chistoriya.com.ua, яка безпосередньо надає послуги професійного клінігу в Києві.

Вільний час

Доручивши прибирання співробітникам клінінгової компанії, ви отримуєте у своє розпорядження один з найцінніших ресурсів сучасності — час. Погодьтеся, набагато приємніше витратити його на те, що важливіше та доставляє позитивні емоції:

  1. заробляння грошей;
  2. навчання;
  3. спілкування з родиною і друзями;
  4. відпочинок і розваги;
  5. заняття спортом;
  6. хобі й т. п.

Перевірено: використання послуг клінінгу скорочує час прибирання на 75 %! Мало хто враховує, що на той обсяг роботи, який професіонал виконає за кілька годин, у господині зазвичай йде цілий день.

Цікавий факт: Уміння грамотно розподіляти особистий час і виявляти пріоритети — це показник високоорганізованої особистості з хорошими лідерськими якостями та керівними здібностями.

Економія коштів

Тут варто відзначити кілька переваг:

  • По-перше, доступність цін на клінінгові послуги. Зазвичай вони не перевищують заробіток фахівця будь-якої іншої професії за 1 день, а часто вони суттєво нижчі. Отже, набагато вигідніше присвятити цей час роботі за профілем, ніж прибиранню.
  • По-друге, вам не доведеться купувати цілий набір якісних засобів для догляду за різними поверхнями, включаючи дорогу техніку. Співробітники компанії приходять зі своїм обладнанням і миючими засобами.
  • По-третє, запросити команду для прибирання будинку і прилеглої території 1-2 рази в тиждень набагато вигідніше, ніж утримувати штат з прибиральниці, покоївки та двірника на постійній основі й виплачувати їм зарплату, як за цілий місяць роботи.

Зручний час і персональний графік

Ви можете узгодити час приїзду співробітників клінінгової компанії на конкретний час і день. Більш того, однією з послуг є замовлення професійного прибирання на постійній основі: 1 раз на тиждень або 1 раз на 2 тижні.

Залежно від обсягу роботи до вас приїде одна людина або ціла бригада, яка швидко та якісно впорається з усіма позначеними завданнями. Клієнт може перебувати вдома й стежити за виконанням прибирання, або ж зайнятися більш важливими справами.

Професійний підхід

Грамотність важлива навіть в такій, здавалося б, простій справі, як прибирання житла. Неправильне застосування засобів може привести до плачевного результату — появи розводів, плям або навіть тотального псування поверхонь. Тому всі співробітники в обов'язковому порядку проходять навчання за фахом, отримуючи знання і навички роботи з інноваційними приладами та методами прибирання. Це гарантує не тільки відмінний результат, а й дбайливе ставлення до майна замовника.

Як показує статистика, професійний клінінг продовжує термін експлуатації меблів і підлогових покриттів на 30 %! Крім того, прибиральниці відрізняються привітністю й енергійністю, тому запрошувати їх додому не тільки вигідно, але й приємно.

Для господарів ризики зводяться до мінімуму, тому що саме компанія несе відповідальність за підбір персоналу, їх професіоналізм та збереження ваших речей.

Чистий кожен куточок

Професійне прибирання виконується швидше, а ефект зберігається довше. Крім того, фахівцям можна доручити навести порядок там, куди самій господині складно добрати або просто не доходять руки. До таких місць можна віднести:

  1. вентиляційні решітки;
  2. люстри та бра;
  3. духову шафу й холодильник;
  4. камін й аксесуари до нього;
  5. радіатори опалення;
  6. простір за диванами та шафами й т. д.

Прибиральниця відчистить меблі від шерсті домашніх тварин, виведе плями з різних поверхонь, випере, відпрасує та розвісить гардини й портьєри, продезінфікує приміщення й т. д.


Особливо важлива чистота тих кімнат, в яких живуть діти або люди похилого віку, адже вони особливо чутливі до пилу та забруднень. Тому в них є сенс замовляти підтримуюче прибирання частіше - 2 або 3 рази на тиждень.

Душевний комфорт

Більше не потрібно переживати про те, як виглядає ваш будинок, або думати, що ви не встигаєте пропилососити, витерти пил або вимити посуд. Проблема прибирання посилюється, якщо в будинку є діти та домашні тварини — щоб навести порядок, доводиться витрачати набагато більше часу та сил. Однак вам не доведеться розриватися між справами, якщо залучити до прибирання фахівців.

Вдаючись до послуг клінінгової компанії, ви можете бути впевнені в тому, що ваша квартира завжди буде чистою і доглянутою!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ