Маску для обличчя: що потрібно знати?

Маску для обличчя: що потрібно знати?

19.07.19 19:51 0 1486

Навіть якщо у вас від природи відмінна шкіра, залишатися красивою на протязі довгих років без спец. догляду в сучасному світі практично не можливо. Мова йде про маски для обличчя. Саме про них ми й поговоримо далі, а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://bonvivant.ua/face/facial-masks/, в якому їх безпосередньо можна придбати за доступною ціною.

Історія

Маски для обличчя жінки звикли носити ще з давніх часів. Це були маски на основі глини, а також молока й меду, їх особливо цінувала одна знаменита єгиптянка на ім'я Клеопатра. Через століття жінки для підтримки своєї краси як і раніше використовували ті продукти, які було найпростіше дістати. Англійки не тільки пили чорний чай з молоком, але і протирали ним шкіру. Іспанки накладали на обличчя пюре з вареної квасолі. А болгарські красуні вважали за краще кашку з солодкого перцю. На щастя, в арсеналі сучасних панянок набагато більше інгредієнтів і засобів. Чому ж маски так необхідні навіть при регулярному використанні інших б'юті-продуктів?

Навіщо використовувати маски для обличчя?

  • По-перше, маска виконує для шкіри ту ж функцію, що й добриво для землі. Фермер не отримає урожай з неродючого ґрунту. Сучасна дівчина не буде «цвісти й пахнути» без спеціальних косметичних засобів.
  • По-друге, жоден інший засіб не вирішує проблему так цілеспрямовано й точково. Поки крем займається профілактикою й підтриманням нормального балансу в епідермісі, маска б'є точно в ціль: вирішує конкретну проблему, будь то зволоження, відбілювання або ліфтинг.
  • По-третє, маска відрізняється від крему часом контакту зі шкірою: не більше чверті години 1-2 рази на тиждень. Але мало — не означає погано. Просто в масці концентрація корисних активних інгредієнтів в рази перевищує їх вміст у кремі й навіть сироватці. Тому п'ятнадцяти, а то і п'яти хвилин достатньо для того, щоб вся користь дісталася шкірі.

Як використовувати маску для обличчя?

  1. Маску потрібно наносити на попередньо очищену скрабом і тоніком шкіру.
  2. Робіть маски тільки тоді, коли не збираєтеся виходити на вулицю. Для очищеної шкіри пил і смог — справжні агресори.
  3. Із очисними масками можна ходити та навіть розмовляти, але краще лежати. В іншому випадку може посилиться поява зморшок.
  4. Змивати вологими долонями масажними рухами.
  5. Маски для обличчя не можна наносити на шкіру навколо очей — тут вона суха й тонша.
  6. При комбінованому типі шкіри треба робити маски окремо для щік і для Т-зони.
  7. Жодна маска не здатні витягнути зі шкіри токсини. Це робота для печінки.

Коли використовувати маску для обличчя?

При необхідності маски, вирішальні різні проблеми можна використовувати кожен день, чергуючи. Влітку шкірі найбільше потрібно очищення, навесні акцент краще зробити на тонізування, живлення та сяйво, а взимку купити пом'якшувальні й розпарювальні маски. Відбілюючі маски можна робити восени. Зволожувати шкіру потрібно цілий рік. І звичайно, не забудьте вибирати маску не тільки виходячи з проблеми, а й пам'ятаючи про тип своєї шкіри.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: ТМ Boker: коротка історія

КОМЕНТАРІ