"MAKOSH": високоякісні добрива польського виробництва

19.07.19 21:35 0 1547

Молода українська компанія "MAKOSH": https://makosh-group.com.ua/ru/production/produktsiya/mineralnye-udobreniya/, яка під власною торговою маркою реалізує високоякісні мінеральні добрива польського виробництва. Її основною конкурентною перевагою є глибоке знання особливостей національного ринку та його реальних потреб в поліпшенні врожайності сільськогосподарських культур. Зокрема, вона активно співпрацює з одним з лідерів європейського ринку фірмою "LUVENA". В кожній гранулі її продукції міститься унікальний склад елементів й мікроелементів, оптимальний підбір компонентів якого проводився на протязі 100 років існування підприємства.

Мінеральні добрива "Макош": загальна інформація

Польське добриво "Макош" компанії "Luvena" стрімко підкорило український ринок своїм європейським якістю і відмінними агротехнічними властивостями. Фермери з усієї країни відзначають позитивні показники приросту врожаю та відмінний вплив на ріст самих культур.

Багаторічний досвід використання таких добрив в країнах ЄС говорить про те, що дана продукція високої якості та відповідає всім необхідним аграрним стандартам. В той самий час, гарантується на 100 % складу, який описаний в добриві.

Особливість добрив Макош полягає у:

  • Високій врожайності.
  • Простоті застосування і зберігання.
  • Захисту рослин від шкідників завдяки спеціальному хімічному складу.
  • Можливість використання добрива для різного типу сільськогосподарських культур.
  • Зручній упаковці.

А в цей час в Польщі?

У стані найбільших польських виробників комплексних мінеральних добрив, в число яких, крім "LUVENA", також входять компанії "GRUPA AZOTY" та "SIRCOPOL" наростає невдоволення активною експансією на місцевий ринок російських конкурентів. Нагадаємо, що в собівартості даного виду продукції присутня велика частка енергоносіїв. З цієї точки зору поляки опинилися у вкрай невигідною для себе позиції. Вартість газу для підприємств Росії та Євросоюзу відрізняється на порядок.

Ще одним несприятливим чинником, який негативно впливає на ціноутворення, є необхідність дотримання Європейських регламентів і стандартів виробництва, яка обходиться дуже недешево. У російських компаній з цим взагалі немає ніяких проблем, оскільки вони орієнтуються на свою законодавчу базу, що, втім, було відомо з самого початку.

У ситуації, що склалася європейські виробники змушені серйозно задуматися над підвищенням якості своєї продукції та її асортиментом, в які потрібно вкладати чималі гроші. Тим часом, місцеві фермери злотим голосують за російську продукцію, яка на сьогоднішній день і дешевша, і порівнянна за якістю, і реально вигідніша за умовами поставки.

Польський бізнес не має наміру здаватися. Найближчим часом ринку будуть запропоновані інноваційні вузькоспеціалізовані районовані добрива, які різко підвищать врожайність.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: ТМ Boker: коротка історія
Наступна новина: 6 признаков того,что вы ...

КОМЕНТАРІ