Оздоровлення в санаторії «Сонячний» (Поляна)

Оздоровлення в санаторії «Сонячний» (Поляна)

23.07.19 15:52 0 2175

Кожна людина повинна хоча б один раз на рік повноцінно відпочивати. Це потрібно для відновлення рівня енергії, отримання позитивних емоцій, оздоровлення організму та психіки. Провести час захоплююче і з користю для здоров'я можна не тільки на морському узбережжі, а й на популярних гірських курортах Закарпаття, одним з яких є оздоровчий комплекс санаторій «Сонячний» (Поляна), де є все необхідне для якісного відпочинку та лікування.

На офіційному сайті https://www.sunnyresort.com.ua/ можна дізнатися всю необхідну інформацію про чинні пропозиції та цінах, отримати консультації менеджерів, почитати відгуки. Відпочинок та оздоровлення в санаторії підуть на користь вашому здоров'ю, а захоплююче проведення часу запам'ятається надовго.

Що собою являє санаторій «Сонячний» (Поляна) в Закарпатті?

Санаторій знаходиться в селі Поляна Свалявського району, яке вважається курортною зоною Закарпаття. Це місце знамените на весь світ популярною лікувальною водою «Поляна Квасова», яка конкурує за своїм мінеральним складом з грузинської торговою маркою «Боржомі».

Розташований санаторій на віддалі від великого центру на невеликій височині, з якої відкривається просто чудовий краєвид на гірські масиви Карпат і мальовничий ліс. Особливістю такого географічного розташування є те, що в літню спеку на території завжди прохолодно, а в холодну пору року курорт захищений від сильних вітрів.

Переваги лікування та відпочинку в санаторії «Сонячний»

В санаторії працює досвідчений медичний персонал, який практикує індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Після самого заїзду проводиться консультаційний прийом, лікар призначає ефективне в кожному конкретному випадку лікування, оздоровчі процедури. Такий підхід дозволить в найкоротші терміни відновити здоров'я, поповнити рівень енергії та повернутися до досягнення високих цілей в бізнесі, кар'єрі, навчанні.

На вибір відпочивальників представлено 40 номерів різного рівня, в яких є все необхідне для якісного відпочинку:

  • чиста постільна білизна;
  • кондиціонери;
  • Wi-Fi;
  • телевізори;
  • сучасні комфортні меблі.

Працює ресторан з італійською кухнею, в їдальні представлена тільки здорова екологічно чиста їжа. Для дітей є майданчики та кімнати з аніматорами, влітку функціонує відкритий басейн. Будь-яка дитина буде цікаво проводити час під наглядом, поки дорослі проходять лікувальні та відновлювальні процедури.

Висновки

Санаторій «Сонячний» в Закарпатті — це комфортне проведення часу для відпочивальників, поліпшення здоров'я, відновлення нормальної працездатності всіх органів, реабілітація після хвороб завдяки сучасним методикам і унікальною лікувальною водою «Поляна Квасова».

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Преимущества торта из ...
Наступна новина: Шафи-купе за індивідуальним ...

КОМЕНТАРІ