Шафи-купе за індивідуальним проектом: основні плюси

Шафи-купе за індивідуальним проектом: основні плюси

23.07.19 16:21 0 3963

Багато людей вже змогли оцінити перевага шаф-купе, які здатні вмістити в себе великий обсяг речей та досить добре економлять місце у квартирі. Завдяки сучасним дизайнерським рішенням такі шафи, також можна вважати особливим елементом інтер'єру квартири або будинку. Сучасні шафи-купе декоруються дзеркалами, красивою фурнітурою та матеріалами, які дозволяють даному елементу меблів стати справжньою окрасою вашого житла.

Недоліки стандартних шаф-купе

Але стандартні шафи-купе крім переваг можуть мати й недоліки:

  • В першу чергу — це невисока якість. У дешевих стандартних шаф якість матеріалів і фурнітури залишає бажати кращого. Через це протягом короткого періоду часу може почати псується зовнішній вигляд, а також буде потрібно заміна рушійних елементів.
  • Наступний недолік стандартних шаф — це стандартні розміри, які можуть не відповідати плануванню вашого житла. Важливо розуміти, що всі будинки й квартири різні, як і фантазія у людей. Тому стандартність розмірів шафи-купе — це далеко не завжди зручно, тому що шафа може просто не влізти в відведене для неї місце.

Але всі ці недоліки стандартних шаф-купе легко вирішити, замовивши даний предмет меблів за індивідуальним проектом. До речі, зробити це можна на меблевому підприємстві «MONTANA»: https://bcmebli.com.ua/shkafy-kupe-na-zakaz.

Переваги шаф-купе на замовлення

Для того щоб зрозуміти всі плюси замовлення такого елемента меблів варто розглянути його переваги:

  1. Свобода вибору матеріалів та елементів декору. Ви зможете самі вибрати зовнішній вигляд своєї шафи. Це може бути мінімалістичний дизайн, виконаний з ЛДСП або більш насичені варіанти з дзеркалами, фарбованим склом або з фотодруком. Вибір залишається тільки за вами.
  2. Індивідуальне виконання. Вам не доведеться купувати те, що є в магазині, оскільки ви самі замовляєте те, що вам необхідно. Ви можете замовити корпусну шафу-купе або вбудовану в стіну.
  3. Якість матеріалів завжди на вищому рівні. Це пов'язано з більш щільним контактом з клієнтом. У разі виникнення, будь-яких поломок або невідповідностей, клієнт може звернутися безпосередньо до виробника. При покупці стандартної шафи в магазині, зробити це буде набагато важче.
  4. Меблі з гарантією. З клієнтом укладається офіційний договір і видається гарантія на виріб. Тому кожен клієнт, який замовив шафу-купе за індивідуальним проектом може бути спокійний, його гроші не будуть витрачені даремно.

Висновки

Виконання шафи-купе на замовлення дає масу переваг особливо власникам невеликих квартир або приміщень, які необхідно обставити меблями. За допомогою цього предмету меблів вони зможуть створити більш комфортні та затишні умови для повсякденного життя.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Как выбрать компанию для ...

КОМЕНТАРІ