В пам’ять Богдана Лепкого та з нагоди 80-річчя Богдана Кусеня в Тернополі відбувся концерт хору імені Івана Кобилянського

В пам’ять Богдана Лепкого та з нагоди 80-річчя Богдана Кусеня в Тернополі відбувся концерт хору імені Івана Кобилянського

24.07.19 09:35 0 796
Міський голова Тернополя Сергій Надал побував на святковому ювілейному концерті народного аматорського хору імені Івана Кобилянського, присвяченому 80-літтю від дня народження громадського діяча Богдана Кусеня та 78-ій річниці з дня смерті письменника нашого краю Богдана Лепкого.

На урочистому заході, що відбувся в приміщенні Українського Дому «Перемога», участь прийняли також читці-декламатори поезій ювіляра-автора та шанувальники літературно – мистецького слова.

Під час свого виступу Сергій Надал привітав голову літературно- просвітницького товариства ім. Б. Лепкого Богдана Кусеня з поважним ювілеєм та вручив подяку і цінний подарунок.

«На таких Великих особистостях, яким був Богдан Лепкий та яким є Богдан Кусень, і тримається Українська Держава, - наголошує міський голова. – Я дякую керівнику літературно- просвітницького товариства за багаторічну працю та активну громадську позицію і бажаю міцного здоров’я та Божого благословення».

Очільник Тернополя також привітав колектив народного хору імені І. Кобилянського з 51-ою річницею від дня заснування та побажав учасникам творчого довголіття і нових звершень на благо міста та країни.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ