Тернопіль став одним із головних партнерів ОБСЄ у реалізації плану доброчесності

Тернопіль став одним із головних партнерів ОБСЄ у реалізації плану доброчесності

24.07.19 10:42 0 973
Тернопіль увійшов до трійки українських міст, де стартує масштабний проект Організації з безпеки співробітництва в Європі (ОБСЄ) щодо зміцнення інституційної відповідності принципам доброчесності українських муніципалітетів.

З цієї нагоди у сесійній залі Тернопільської міської ради відбулася зустріч працівників муніципалітету на чолі з міським головою Сергієм Надалом та представників ОБСЄ, під час якої сторони обговорили основні кроки впровадження проекту та сфери, яких торкнеться план доброчесності у місті.

«План забезпечення доброчесності для Тернополя є дуже важливим документом для розвитку міста і це ще одним вагомим кроком для якнайшвидшого виконання нашого стратегічного курсу - забезпечення відкритості, ефективності та високих стандартів діяльності міської ради, - відзначає Сергій Надал. – Адже наша основна мета - забезпечити надання послуг онлайн, щоб працівники органу місцевого самоврядування виконували лише сервісні функції, обслуговували програми, а не приймати участь у вирішенні питань. І я переконаний, що план доброчесності забезпечить черговий прорив у роботі муніципалітету та зробить її ще більш дієвою і відповідальною».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Британський уряд провів ...
Наступна новина: Москва заперечує ...

КОМЕНТАРІ