Відпочинок під Києвом в

Відпочинок під Києвом в "LISOTEL"

24.07.19 20:54 0 2868

Чи можна повноцінно відпочити, не покидаючи Київської області? Звичайно, забронюйте на період відпустки комфортний будиночок екстра-класу, який належить комплексу-базі відпочинку «ЛИСОТЕЛЬ»: https://lisotel.com.ua/. Тут можна чудово провести вільний час з сім'єю, насолоджуючись мальовничою природою, чистим повітрям і тишею.

Розташовані всі будиночки в лісі, це дозволяє відчути себе далеко від цивілізації. При цьому гості не позбавляються її благ — в їх розпорядженні будуть СПА, басейн, конференц-зал і навіть ресторан «Руда Лисиця». Дізнатися більше про останній заклад можна на сайті комплексу, тут же користувачі знайдуть інформацію про спеціальні пропозиції бази відпочинку.

Чи доступний за ціною відпочинок під Києвом?

«LISOTEL» порадує адекватними тарифами на всі види послуг. Знижкові акції та спеціальні акційні програми для сімей та молодят дозволять додатково зменшити відпускний кошторис.

А як щодо сервісу?

Відвідувачі отримують обслуговування за європейськими стандартами. Почитайте реальні відгуки людей, яким вже довелося відпочити в цьому лісовому комплексі. Їх відгуки допоможуть зрозуміти, чи варто бронювати будиночок в комплексі.

Що виділяє «LISOTEL» на тлі інших заміських комплексів?

Фішка бази відпочинку — її національний колорит. Будиночки для гостей стилізовані під старовинні українські хати-мазанки. Виглядають вони колоритно та забезпечують постояльцям домашній затишок. Не бійтеся, інтер'єру мазанок, хоч і виконаний він у стилі рустик, але включає всю необхідну для комфортного життя техніку — телевізор із супутниковим ТБ, DVD-програвач, міні-бар, чайник.

На сайті комплексу ви можете більше дізнатися про будиночки, їх оснащення, а також уточнити вартість проживання в тій чи іншій хатці. Зверніть увагу, що всі будинки відрізняються один від одного. Деякі з них навіть включають терасу — тут можна влаштовувати сімейні вечері, сніданки.

Висновки

Сучасна людина рідко вибирається на природу, а тому сама по собі вилазка буде справжньою пригодою. Урізноманітнити програму розваг можна за рахунок трекінгу, пікніків, риболовлі, полювання, велопрогулянок. Якщо погода під час відпустки буде теплою, то в програму можна включити відпочинок на пляжі біля озера. Хочеться чогось незвичайного? Чому б тоді не покататися на човні, насолоджуючись лісовими пейзажами з самого центру водойми? Не забудьте покататися на конях або проїхатися в бричці - «LISOTEL» готовий організувати й такі розваги.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ