у Тернополі на зупинці «Євроринок» встановили новий мультимедійний монітор

у Тернополі на зупинці «Євроринок» встановили новий мультимедійний монітор

25.07.19 08:00 0 658
На зупинці громадського транспорту «Євроринок», що розміщена в Тернополі на вул. Руській, цими днями встановили новий мільтимедійний монітор.

Монітори працюватимуть як альтернатива та заміна інформаційним стендам «Тернопільська міська рада інформує». Адже з інформації, що транслюватиметься на екрані, тернополяни та гості міста зможуть дізнатися про прибуття громадського транспорту, новини з життя міста та інформаційні повідомлення міської ради.

Зі слів розробників проекту, наразі монітор встановлений в єдиному екземплярі та працює у тестовому режимі. Проте, якщо жителі міста підтримають ініціативу такого нововведення, подібні монітори з’являться ще на 30-ти найбільших зупинках громадського транспорту у місті.

До слова, подібні інформаційні системи, але без відеотрансляції, на зупинках Тернополя функціонують уже понад дев’ять років, і при успішному запуску нових мультимедійних моніторів, усі ці екрани будуть об’єднані в єдину інформаційну мережу. Окрім того, для оперативного інформування тернополян про екстренні ситуації у місті, доступ до системи відеоінформування отримають також і служби з надзвичайних ситуацій.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: История Skoda Fabia (2000 - ...
Наступна новина: У Дніпрі одну з трьох ...

КОМЕНТАРІ