"Олфін" - кращий фінансовий портал України

25.07.19 20:58 0 2757

Фінансовий портал https://allfin.com.ua/ дозволяє орієнтуватися у величезній кількості новин і подій. Подана чітко та лаконічно цікава інформація — це один з головних чинників, завдяки якому відвідувачі повертаються на цей сайт. Редакція та автори зробили ставку на об'єктивність та конкретику корисного контенту, а зручний інтерфейс робить використання ресурсу простим.

Розділ «Новини»

У цьому розділі зібрано все найактуальніше, що відбувається в Україні та світі. Освітлені події стосуються не тільки прогнозів на розмір інфляції. У рубриці можна довідатися звістки про:
новинки та акції в банках;

  1. тарифи мобільних операторів;
  2. міжнародні події, пов'язані з гігантами автоіндустрії;
  3. цікаві повідомлення, які неодмінно стануть в пригоді мандрівникам;
  4. мікрокредитування (процентні ставки, акції промокодом для отримання кредиту, терміни позики та можливості його продовження).

Розділ «Статті»

Це — один з найкорисніших розділів порталу, адже в авторських матеріалах й інтерв'ю можна дізнатися багато нової та практичної інформації з особистого досвіду земляків і тих людей, який зважилися на переїзд в іншу країну. На сторінках рубрики ви прочитаєте про:

  • іпотечні кредити;
  • лайфхаки, що допомагають заощадити;
  • криптовалюту та майнінг;
  • пенсійне, медичне, соціальне та виробниче страхування;
  • грошові перекази;
  • фінансова грамотність для дітей;
  • безконтактні платежі;
  • кешбек.

Розділ «Валюта»

Вас досі лякають слова блокчейн, криптобіржа, майнер, «ферма», форжінг? З усіма тонкощами «видобутку», особливостями, курсом, купівлею-продажем і навіть зберіганням криптовалюти вам допоможе спеціальний розділ, де зібрані описи, історія та переваги цифрових валют, які вже не здаються чимось фантастичним, а давно є відмінним вкладенням капіталу.

Розділи «Ломбарди» та «Банки»

Якщо вас цікавить, що і як можна здати в ломбард, ви хочете знати все про особливості, підводні камені та переваги роботи з такими установами, про те, які речі та техніку вони приймають, ви можете знайти всі дані в спеціальній категорії «Ломбарди».  Якщо вам потрібні свіжі матеріали про роботу українських банків, ви можете знайти все необхідне в розділі «Банки».

Розділ «Страхування»

Він призначений для тих, хто шукає інформацію про все, що пов'язано з автомобілями, майном, здоров'ям, а також з пенсійними та туристичними страховками. Тут також представлена вся інформація про великих українських й іноземних страховиків. На сайті є можливість ознайомитися з фінансовими новинами в різних регіонах країни.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Перевага покупки ...
Наступна новина: Держрибагентство України ...

КОМЕНТАРІ