Проста весільна сукня: що потрібно знати?

Проста весільна сукня: що потрібно знати?

26.07.19 20:13 0 2694

Розкішні весільні сукні пишного крою не виходять з моди протягом десятиліть, проте, традиційну легкість на подіумах нерідко доповнюють і більш оригінальні варіанти силуету. У 2019 такою стильною альтернативою пишності стануть лаконічні й прості весільні сукні.

Графічні чіткість ліній, вишуканий блиск тонкого шовку, аристократичного атласу або інших гладких тканин, мінімум зайвих деталей та елегантно окреслений силует — ось лише деякі з переваг простого весільного плаття в тому варіанті, який стане ключовим для наступного модного сезону. До речі, придбати його можна в весільному салоні: https://wdng.com.ua/prostoe-svadebnoe-plate.

Проста весільна сукня

Чому вам варто зупинити свій вибір саме на простій весільній сукні?

  1. Максимально стримана весільна сукня прямого крою ідеально підійде не тільки для наречених, які мріють про стиль мінімалізм, а й для тих, хто вирішив зробити головною частиною свого способу яскравий аксесуар, коштовності або дизайнерське взуття. Проста весільна сукня в комбінації з незвичайною деталлю виглядає в міру вишукано, не перетворюючись на безликий фон, але і не перетягує на себе всю увагу.
  2. Ще одна причина для вибору такої весільної сукні — можливість елегантно підкреслити фігуру. Актуальний для попереднього сезону крій з укороченим топом замість ліфа був більш відвертим, а прямі лінії в поєднанні з глянсовою фактурою тканини створюють витончене враження, при цьому не менш виразно акцентуючи силует.
  3. Навіть в самому лаконічному виконанні залишається місце ще й для драматичних перетворень. Дизайнери пропонують весільні сукні-трансформери зі знімними спідницями або накидками. В такому випадку сукня може перетворюватися й у більш традиційний пишний варіант, і залишатися прямим, але з більш закритим верхом або фактурним декором.
  4. Серед іншого варто відзначити й універсальність простої весільної сукні. Актуальний тренд 2019 - один з небагатьох, які підходять навіть для зимової церемонії. Лаконічний крій ідеально виглядає як з відкритим декольте, так і з довгими рукавами. Більш того, довгі рукави навіть можуть стати особливою родзинкою образу — наприклад, якщо манжети їх прикрашені довгим рядом декоративних глянцевих ґудзиків.
  5. Варто також відзначити, що лаконічний стиль може поєднуватися й з іншими варіантами силуету. Одним з найпривабливіших варіантів, безумовно, є в такому виконанні силует «русалка». Втім, навіть пишне весільне плаття може бути виконане в стилі мінімалізм — такий варіант підійде для нареченої, яка хотіла б не відмовлятися від традицій, одночасно підтримуючи актуальні тенденції. У такому випадку варто звернути увагу на моделі з мінімумом деталей і обробки.
  6. У поєднанні з більш стриманими силуетами можна дозволити собі та фактурні рішення. Мереживна обробка весільної сукні вважається класикою поза часом, доречною практично в будь-якому образі, тому такий фактурний декор буде цілком гармонійно виглядати та в мінімалістичному стилі. Особливо вдало таке рішення виглядає в образах, де мереживо служить лише деталлю, а не повністю оформляє плаття.
  7. Ще одна доречна деталь оздоблення в стилі мінімалізм — розкішний шлейф. Його довжина й глянсова фактура тканини служать прекрасним способом підкреслити простоту інших деталей образу. Вибираючи таке весільне плаття, наречена гарантує собі можливість створити урочистий образ, який повністю відповідає не тільки моді, але й атмосфері церемонії.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: L-лізин есцинат: огляд ...
Наступна новина: Що таке Pin-Up?

КОМЕНТАРІ