5 причин купити Power Bank

5 причин купити Power Bank

26.07.19 23:28 0 2303

Уявіть до болю знайому ситуацію: ви домовилися про зустріч з людиною, призначили час і місце. Але шеф затримав на роботі, сусіди затопили Вашу квартиру, Ви застрягли в пробці й всі плани зруйнувалися. Нічого не залишається, як скасувати зустріч. Але, на жаль, смартфон ось-ось відключиться. Що робити?

Якщо це друг чи подруга, то вони, швидше за все, образяться. А ось потенційний бізнес-партнер, і того гірше, можуть не пробачити — вважайте, угода провалилася. Прикро, коли така проблема, як розрядка батареї телефону, руйнує плани й викликає ланцюжок фатальних невдач. Ваше становище може стати незавидним, якщо Ви ведете автомобіль, користуючись навігацією на смартфоні або планшеті. Коли акумулятор повністю розрядиться, Вам залишиться розраховувати лише на те, що «язик до Києва доведе». А що робити мандрівникам, які пішли випробовувати гори, ліси або інші природні дива, але заблукали без геолокації?

Пора визнати, що смартфони та інші гаджети потрібні нам практично щохвилини: для спілкування з родичами, відправки звітів по роботі, розміщення оригінального селфі в Інстаграм. Для того, щоб завжди бути в онлайні, все що вам потрібно, — це купити Power Bank (зовнішній акумулятор). До речі, за доступною ціною це можна зробити в інтернет-магазині https://gsm-komplekt.ua/category/power-bank-/.

Як Power Bank розв'язує проблему підзарядки?

Power Bank (він же універсальна батарея і зовнішній акумулятор) - це компактний, портативний пристрій розміром з долоню, завдання якого забезпечувати безперервну роботу будь-яких гаджетів. Акумулятори різняться по типу, ємності та іншим технічним характеристикам.

Пам'ятайте культову Nokia 3210? Модель могла працювати без підзарядки приблизно тиждень. І зараз це теж можливо, тільки старий телефон з монохромним екраном перетворився на багатофункціональний девайс для роботи й розваг. Як сказали б англійці - long live the iPhone!

У Вас є мінімум 5 причин, щоб купити Power Bank:

  1. Завжди в мережі. Де б Ви не були — в поході, на риболовлі чи просто в дорозі, Power Bank зарядить не тільки новий пристрій. Повірте, ще й з друзями поділіться дорогоцінною енергією.
  2. Миттєва зарядка. Універсальна батарея підживлює Ваш девайс у 2 рази швидше, ніж зарядка від мережі. В активному ритмі життя це суттєво економить час.
  3. Сумісність з усіма iдевайсами. Зовнішній акумулятор заряджає всі пристрої зі стандартним microUSB-роз'ємом: iPhone, iPad, iPod, камери та інші.
  4. Простота в експлуатації. Він багатофункціональний та має зрозумілий інтерфейс. Для Power Bank не потрібна інструкція як заряджати iPhone, iPad або інший девайс: ви просто підключаєте його через кабель і чекаєте, поки індикатор батареї повністю відновиться.
  5. До 3-х повних циклів поспіль. Він здатний зарядити телефон 2-3 рази. При середньому використанні функціоналу пристрою його автономна робота виростає до тижня.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ