металеві меблі

Металеві меблі: основні переваги

26.07.19 23:46 0 3471

В даний час, поряд зі звичною меблями з дерева, пластика і ДСП, все частіше і частіше можна зустріти металеві аналоги подібного роду виробів. Однак щоб не бути голослівними, необхідно звернутися безпосередньо до тих переваг, які виділяють металеві меблі з ряду подібних виробів. Ну а розповість нам про це співробітник компанії «ТаргетГруп»: https://target-group.com.ua/metallicheskaya-mebel/, якій ви безпосередньо можете їх замовити з доставкою по Україні.

Переваги металевих меблів:

  1. Міцність. Наприклад, найбільш звична для нас дерев'яні меблі не в змозі витримати удари, постійні навантаження з боку зовнішнього середовища. Металеві ж меблі завдяки ударній та пожежній стійкості, а також відсутності схильності до утворення корозії прослужить набагато довше, навіть якщо її використовувати в магазинах, спортзалах, басейнах і дитячих садах.
  2. Довговічність. Очевидно, що міцність металевих меблів в кілька разів збільшує термін їх служби в порівнянні з меблями, які були виготовлені з традиційних матеріалів. Крім того, меблі з металу досить легко піддаються ремонту. Наприклад, при утворенні подряпин вони легко перефарбовуються в потрібний колір.
  3. Екологічна чистота. Металеві меблі не піддаються обробці смолами та іншими шкідливими для здоров'я людини хімічними сполуками, що робить їх набагато більш екологічно чистими в порівнянні з меблями з дерева й ДСП, які потребує обов'язкового просочення зазначеними речовинами.
  4. Зручність у використанні. Такі меблі легко піддаються вологому прибиранню. Металеві предмети можна чистити й мити скільки завгодно раз і бути впевненим, що дані дії ніяк не позначаться на якості виробів. Крім того, в більшості випадків в шафках встановлюються вентиляційні решітки, що є особливо важливими при установці цих предметів меблів у фітнес-центрах і спортзалах.
  5. Завжди відмінний зовнішній вигляд. Стійкість до корозії, впливів зовнішнього середовища, оскільки покриття полімерне (порошкове), а також можливість перефарбування в будь-який колір робить такі меблі незамінним елементом Вашого інтер'єру.

Сфера застосування

Як уже було згадано, сфера використання металевих меблів надзвичайно широка. Предметами меблів з металу оснащуються:

  • офіси;
  • складські приміщення;
  • магазини;
  • школи;
  • приміщення для заняття спортом;
  • фізкультурою.

На сьогоднішній момент складно уявити хоча б одну школу або фітнес-центр, не оснащені металевими шафами. Вони прийшли на зміну своїм дерев'яним колегам, які давно вийшли з ладу через вологість та інших несприятливих зовнішніх впливів на них. Те ж саме можна сказати й на адресу магазинів: шафки для сумок вже давно стали їх невід'ємним атрибутом.

Тому немає нічого дивного в тому факті, що металеві меблі так швидко зайняла провідні позиції на ринку. Адже вони:

  1. універсальні;
  2. надійні;
  3. міцні;
  4. естетичні;
  5. якісні;
  6. недорогі.

З їх допомогою можна облаштувати будь-яке приміщення, а при черговому ремонті легко перефарбувати під новий інтер'єр.

Безумовним лідером за кількістю встановлених металевих меблів є офісні приміщення. Існують певні різновиди таких меблів, що випускаються спеціально для комплектації офісів. Серед них:

  • архівні шафи;
  • офісні сейфи;
  • шафи для документів;
  • бухгалтерські шафи.

Однак є ще одна причина, по якій металеві меблі користується величезною популярністю у власників офісів — це виключно відповідний для офісних приміщень дизайн, що сприяє виникненню відчуття комфорту, стабільності, а також надійності зберігання документації.

Що стосується складських приміщень, то в даному випадку металеві меблі зазвичай служить для зберігання продукції. Існують також спеціалізовані предмети меблів, створені спеціально для оснащення складських комплексів. Серед них:

  1. металеві стелажі;
  2. металеві шафи для облаштування вбиральні.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: 5 причин купити Power Bank
Наступна новина: Дизайн логотипа: что нужно ...

КОМЕНТАРІ