На Тернопільщині з’являться нові ЦНАПи

На Тернопільщині з’являться нові ЦНАПи

27.07.19 09:50 0 1455
Нарада щодо стану виконання робіт, пов'язаних зі створенням та забезпеченням функціонування Центрів надання адміністративних послуг, у тому числі послуг соціального характеру в форматі “Прозорий офіс”, відбулася 24 липня під керівництвом заступника голови Тернопільської облдержадміністрації Ігоря Вонса.

Участь у нараді взяли директор департаменту економічного розвитку і торгівлі ТОДА Галина Воляник, директор департаменту соціального захисту населення ТОДА Вадим Боярський, начальник управління містобудування та архітектури ТОДА Володимир Харченко, а також представники Байковецької, Мельнице-Подільської, Скала-Подільської та Лановецької об'єднаних територіальних громад.

«Одним із головних пріоритетів реформи децентралізації в державі є надання якісних адміністративних послуг та створення сучасних ЦНАПів в об'єднаних територіальних громадах. Тому в області триває активна робота над формуванням прогресивної та сучасної системи надання адмінпослуг», - зазначив Ігор Вонс.

Разом з тим, він зосередив увагу на необхідності термінового створення задекларованих в рамках програми “Прозорий офіс” Центрів надання адміністративних послуг у Байковецькій, Мельнице-Подільській та Скала-Подільській об'єднаних територіальних громадах.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ