Як вибрати ідеальний фітнес-клуб і не прогадати?

Як вибрати ідеальний фітнес-клуб і не прогадати?

27.07.19 22:54 0 7654

Коли холодний сезон підбирається до нас зовсім близько, заняття спортом на вулиці доводиться відкласти до настання тепла, а це значить, що приходить пора перебиратися на зимівлю в фітнес-клуби. Співробітник елітного київського спорт клуба Гран Прі дасть нам 5 порад, як вибрати ідеальний зал для занять фітнесом і не пошкодувати про своє рішення!

Розберіться у своїх потребах

У членства в тренажерному залі, безумовно, є свої переваги, але якщо ви віддаєте перевагу заняттям спортом на свіжому повітрі, то спортзал може бути для вас марною тратою грошей. Але якщо ви е хочите підхопити простуду або втрачати форму без занять, тоді без тренажерного залу в холодну пору року вам все ж таки не обійтись.

Що вам потрібно від спортзалу?

Ви затятий прихильник басейну? Тоді викреслюй всі фітнес-центри без басейну (навіть з самим ідеальним розташуванням) з чек-листа клубів, до яких потрібно придивитися уважніше. Якщо ви любите займатися на велотренажері, то можеш негайно видалити зі свого чек-листа будь-клуби, в яких немає сайклінг студії.

Ці прості питання необхідно поставити собі на ранніх етапах пошуку, інакше ти ризикуєш стати щасливим власником марної іменної клубної картки. Ви навіть не уявляєте, наскільки можуть бути переконливі розкішні роздягальні та найсучасніші, але, на жаль, даремні для вас бігові доріжки.

Подумай про розташування

Будь реалістом: ви не будеш їздити в фітнес-клуб з найбільш незручним для вас розташуванням. Не варто вестися на надзвичайні знижки, адже вибір спортзалу — це не питання економії, а питання мотивації. Уявіть собі ситуацію: за вікном завірюха, до спортзалу добиратися 3 години, а на дорогах довжелезні затори... Впевнені, що в таких умовах ні в який спортзал ви не потрапите.

Друга справа — купити абонемент в зал поруч з роботою чи навчанням, де можна без проблем позайматись на біговій доріжці або груповому занятті, навіть якщо й доведеться перечекати наплив людей в годину пік. Зверніть увагу й на безпеку району, де розташований спортзал, на випадок, якщо вам захочеться заглянути на заняття пізно ввечері.

Пройдіть тест-драйв

Тренажерний зал пропонує пробне членство? Не випускайте можливість познайомитися з фітнес-центром ближче! Тобі варто взяти пробний день, перш ніж занести в офіс продажів кругленьку суму, щоб остаточно вирішити, чи підходить вам цей спортзал чи ні. Йти тестувати зал краще в пік відвідуваності. 

Аспекти, на які потрібно звернути увагу під час пробного відвідування: наявність вільного місця на групових заняттях і тренажерів, чистота роздягалень, наявність турецької лазні або сауни як приємного бонусу після тренування. Доброзичливий персонал — не менш важливий пункт.

Дізнайтеся сторонню думку

Не піддавайтесь на рекламу й яскраві слогани. Замість цього проведіть своє власне розслідування в Інтернеті. Якщо у тренажерного залу, який ви розглядаєте, є сторінка в Facebook, «ВКонтакте» або Twitter, перевірте їх стіну з повідомленнями від учасників, щоб зрозуміти ставлення до клієнтів і активність в соціальних мережах. На додаток до цього дізнайтеся на різних сайтах, що нинішні та колишні відвідувачі говорять про:

  1. групові заняття в клубі,
  2. обслуговування клієнтів;
  3. чистоту;
  4. особливості роботи басейну і т. д.

Диявол криється в деталях

Коли ви йдете в спортзал озирніться та будьте уважні до дрібниць: яке в клубі освітлення, як голосно грає музика — все це більш ніж важливо. Речі, які можуть здатися незначними під час ознайомчого туру, можуть заподіяти чимало незручностей пізніше. Зверніть особливу увагу на чистоту в фітнес-клубі.

Два контрольних показники порядку в тренажерному залі — це стан ванних кімнат і кутів. Брудна ванна, пил в кутах — привід задуматися, чи дійсно ви хочете тут займатися. Перевірте, чи є в тренажерному залі дезінфектори для рук, серветки для спортивного інвентарю або спеціальний мийний спрей, і подивися, чи користуються ними відвідувачі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: ООН: рекордна спека в ...
Наступна новина: Выбор типографии: 10 советов

КОМЕНТАРІ