9 переваг пластикових вікон

9 переваг пластикових вікон

31.07.19 20:16 0 3045

Віконні конструкції з ПВХ давно стали частиною нашого життя. Сьогодні практично не можливо уявити сучасну квартиру або будинок без пластикових вікон. Але, попри таку популярність, навколо них до сих пір існує безліч упереджень та міфів. Для тих, хто сумнівається в доцільності монтажу пластикових віконних конструкцій, буде корисно ознайомитися з їх основними перевагами. Ну а розповість нам про це співробітник компанії "СКЛО крафт", в якій безпосередньо можна замовити якісні ПВХ вікна Львів.

Основні "+" ПВХ вікон:

  1. Герметичність, тепло- та звукоізоляція. Найважливіші вимоги, яким повинні відповідати сучасні вікна — це високий рівень звуко- та теплоізоляції. Встановивши якісні ПВХ-конструкції, можна забути про шум і проблеми з енергозбереженням. Особливо це актуально для квартир, що виходять на вулиці з пожвавленим рухом, і холодних приміщень, які продуваються. Завдяки високій герметичності металопластикових вікон, будинок надійно захищений від пилу, неприємних запахів, тополиного пуху та вихлопних газів.
  2. Довговічність. Металопластикові вікна чудово витримують несприятливі погодні та сезонні умови, не піддаються корозії, не промерзають, в них не накопичуються шкідливі речовини. Сніг, дощ, перепади температур не роблять на конструкцію негативного впливу. Удароміцне багатошарове скло з захисною плівкою витримує значні механічні впливи. Профіль не тріскається, не змінює колір і не деформується. Термін служби, що заявляється виробниками, складає не менше 25-30 років. Але для того щоб конструкції з ПВХ прослужили довго, їх монтаж слід доручити професіоналам, які дотримаються усіх встановлених стандартів.
  3. Зовнішній вигляд. Вікна з ПВХ чудово підійдуть до будь-якого інтер'єру. Вони естетичні, відмінно поєднуються з класичними та рулонними шторами, жалюзі. Білий колір — найбільш поширений варіант при виборі пластикових конструкцій. Але, при бажанні, можна замовити інший колір і текстуру (наприклад, кольоровий профіль та стилізацію під дерево).
  4. Екологічність. Виробники декларують повну безпеку матеріалів, з яких виготовлені пластикові вікна. Вони не становлять загрози для навколишнього середовища і людини.
  5. Практичність та легкість в догляді. Пластикові конструкції прості у догляді, не вимагають постійного оновлення та утеплення на зиму, як старі дерев'яні рами. Всі елементи легко очищаються відповідними складами та є гігієнічними.
  6. Безпека. Монтаж пластикових вікон знижує ризик проникнення сторонніх людей у квартиру. За рахунок спеціальної противозламної фурнітури сучасні вікна стануть надійним захистом для вашого будинку. У квартирах, розташованих на першому поверсі, відпадає необхідність в ґратах. Для дітей віконні конструкції теж абсолютно безпечні. Вони володіють різними режимами експлуатації, окрім того є можливість встановити захист від дітей.
  7. Економічність. Ціни на пластикові вікна доступні завдяки відносно дешевому виробництву та матеріалам. А, якщо врахувати, що вони прослужать багато років, вигода очевидна. Як правило, в комплекті йдуть москітні сітки, які захистять від комах в літній час.
  8. Індивідуальний розмір і форма. Величезний плюс пластикових вікон — можливість виготовити конструкцію за індивідуальними розмірами, необхідної форми. Особливо це актуально, якщо у квартирі або будинку нестандартні віконні прорізи.
  9. Швидке виготовлення та монтаж. Весь цикл заходів зі зняття розмірів, виготовленню та встановленню металопластикових вікон займає всього кілька днів. Виготовлення конструкцій з інших матеріалів відбувається значно довше.

Висновки

Слід зауважити, що всі перераховані вище переваги стосуються тільки правильно встановлених вікон, виготовлених з якісних матеріалів. Саме тому, при виборі ПВХ вікон потрібно звертати увагу на репутацію фірми-виробника — це буде гарантією їх надійної експлуатації на протязі величезного проміжку часу.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Что нужно знать о ...
Наступна новина: Комбайни John Deere: що ...

КОМЕНТАРІ