Суддя відхилив позов демократів,які звинувачували Трампа у змові з Кремлем

Суддя відхилив позов демократів,які звинувачували Трампа у змові з Кремлем

01.08.19 10:19 0 2243
У вівторок, 30 липня, суддя в Нью-Йорку відхилив позов Демократичної партії, в якому стверджується, що передвиборний штаб президента Дональда Трампа, Кремль і WikiLeaks вступили в змову з метою вплинути на президентські вибори США в 2016 році.

Окружний суддя Джон Келтл зазначив у своєму рішенні, що не може прийняти позов проти Росії через правову доктрину, що зветься суверенним імунітетом, – вона захищає іноземні уряди від судових розглядів в Сполучених Штатах. У своєму письмовому висновку суддя Келтл наголосив, що засобами захисту проти ворожих дій іноземних держав є санкції, накладені виконавчою та законодавчою гілками влади.

У судовому рішенні також зазначено, що залучення до відповідальності WikiLeaks і штабу Трампа за поширення отриманих в результаті злому комп'ютерів електронних листів призведе до порушення Першої поправки до Конституції США, яка гарантує свободу слова. Комп'ютерні системи Демократичного національного комітету були зламані російськими хакерами під час передвиборної кампанії і WikiLeaks опублікував партійну кореспонденцію. /**/ /**/ /**/

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Зміцнення гривні щодо ...
Наступна новина: Близько третини будинків ...

КОМЕНТАРІ