У Рівненській області до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 4 членів злочинного угруповання,які обвинувачуються у вчиненні навмисного вбивства та незаконному поводженні з вогнепальною зброєю

У Рівненській області до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 4 членів злочинного угруповання,які обвинувачуються у вчиненні навмисного вбивства та незаконному поводженні з вогнепальною зброєю

02.08.19 08:03 0 1095
За процесуального керівництва прокуратури Рівненської області завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 4 членів організованої злочинної групи, які обвинувачуються у вчиненні навмисного вбивства та незаконному поводженні з вогнепальною зброєю.

Нагадаємо, 07.02.2019 близько опівночі у селі Старе Село Рокитнівського району було вбито із вогнепальної зброї на території власного домоволодіння місцевого 30-річного жителя.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 28 річний житель с. Старе Село, Рокитнівського району Рівненської області з метою умисного протиправного заподіяння смерті односельчанину, з яким мав неприязні відносини, та вчинення інших злочинів, на початку лютого 2019 року організував та очолив стійке об'єднання, до якого залучив як виконавців 3 жителів Володимирецького району Рівненської області, які раніше притягувались до кримінальної відповідальності.

Відповідно до заздалегідь розробленого та узгодженого між учасниками угруповання злочинного плану організатор, 07.02.2019 особисто привіз у населений пункт, де проживала жертва, «кілерів», яких забезпечив житлом, транспортом та зброєю. Виконавці чекали жертву поблизу його будинку, а розстрілявши упритул, втекли на мотоциклі, який разом із іншим знаряддям злочину заховали і покинули в лісі.

Завдяки вжитим оперативним заходам правоохоронних органів трьох спільників за кілька годин після вчинення злочину було затримано у лісовому масиві с.Березове Рокитнівського району поблизу білоруського кордону, 27-річного організатора – за місцем проживання у м. Рівне.

Обвинувачені утримуються під вартою за рішенням суду.

Довідково: відповідно до інкримінованих статей Кримінального кодексу України учасникам організованої злочинної групи загрожує покарання у вигляді довічного позбавлення волі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ресторан «Хайям»: ...
Наступна новина: Півсотні рятувальників ...

КОМЕНТАРІ