Корпоративний сайт: призначення та особливості

Корпоративний сайт: призначення та особливості

02.08.19 17:49 0 3810

Сьогодні інтернет — це дуже прибутковий та надійний рекламний майданчик, який надає масу можливостей для реалізації різних бізнес ідей та маркетингових рішень. Не дивно, що в подібних умовах все більша і більша кількість компаній та підприємств прагнуть мати в «арсеналі» своїх інструментів власний корпоративний сайт. Розробка інтернет представництва фірми, організації або підприємства дозволяє зробити їх діяльність більш ефективною та відкритою, залучити новий потік клієнтів або потенційних споживачів, і, тим самим, вийти на новий етап ділового розвитку.

Але умови сучасного Інтернет такі, що тут, як і в будь-який інший сфері бізнесу, діє постійно зростаюча конкуренція, встановлюючи більш жорсткі та серйозні вимоги. Розробка корпоративного сайту має бути професійною та якісною, відповідати особливостям пошукових систем і забезпечувати мобільне управління інформаційним наповненням. Тільки при дотриманні цих умов корпоративний сайт стане по-справжньому дієвим інструментом бізнесу і реклами. До речі, замовити професійну розробку сайту для підприємства ви можете замовити в компанії Brights.

Призначення корпоративного сайту

Сайт підприємства є важливим аспектом сталого просування його товарів або послуг. Дозволяючи збільшити клієнтську базу та підняти імідж організації, корпоративний вебсайт допомагає скласти у його відвідувачів (потенційних клієнтів) правильну думку про організацію, фірму або підприємство, збільшити попит на послуги, що надаються або продукцію, що випускається. Основне призначення даного ресурсу — це правильна розкрутка бренду, шляхом надання розгорнутої інформації про його діяльність. Корпоративні сайти часто містять:

  • каталоги;
  • прайс-листи;
  • розповіді про новинки товарів або послуг й інше.

Нерідко розробка такого сайту може надати прямий вплив на питання — бути чи не бути фірмі. Формування позитивного іміджу та правильне позиціювання компанії допомагають їй виділитися серед конкурентів, зайняти хороше положення в відповідному сегменті ринку. Але для того, щоб дана перспектива стала реальною можливістю, сайт підприємства повинен бути не тільки красивою картиною, а й багатофункціональною «ВЕБ-машиною». Крім цього, подальший супровід і розвиток сайту має бути зручним, для чого використовуються різні системи управління контентом (CMS).

Особливості корпоративних сайтів

Технічно створення сайту компанії має ряд істотних відмінностей від процесу створення веб-сайтів інших типів. Корпоративний сайт значно складніший за сайт-візитку, але, разом з тим, простіше за інтернет-магазин. Він може містити деякі форми для електронного заповнення, On-Line голосування, анкетування і т. д. Його візуальна складова повинна відповідати образу і статусу компанії, тому його дизайн також відіграє важливу роль.

Ціна на створення корпоративного сайту компанії складається з декількох пунктів:

  1. складності візуального ряду (Flash анімація, велика кількість графіки);
  2. технічних особливостей (додаткові функції, створення індивідуальних модулів);
  3. інформаційного наповнення (унікальні тексти й фото).
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ