Гривня продовжує падіння щодо долара – 25,53 за курсом НБУ

Гривня продовжує падіння щодо долара – 25,53 за курсом НБУ

03.08.19 08:49 0 769
Національний банк України встановив опівдні 2 серпня довідкове значення курсу на рівні 25 гривень 53 копійки за долар. Це на 18 копійок більше за офіційний курс на 2 серпня. Зазвичай довідкове значення мало відрізняється від офіційного курсу, який регулятор встановлює наприкінці дня.

Торги на міжбанківському ринку відбуваються на тлі перевищення попиту над пропозицією долара, відзначає сайт «Мінфін». На 13:00 котирування становлять 25 гривень 53,5–56 копійок за долар.

Голова Національного банку України Яків Смолій заявив 31 липня, відповідаючи на запитання Радіо Свобода, що зміцнення гривні щодо долара США, яке спостерігалося до кінця липня, не є надмірним.

«Ми діємо згідно з нашими правилами, відповідно до наших документів, якими керується Департамент відкритих ринків, і те, що відбувається на ринку щодо національної валюти, жодним чином не є чимось критичним, щоб реагувати на коментарі публічних менеджерів», – сказав керівник НБУ, реагуючи на запитання про критику дій регулятора з боку міністра фінансів України Оксани Маркарової. /**/ /**/ /**/

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Соціальну допомогу на ...
Наступна новина: У Хорватії чоловік ...

КОМЕНТАРІ