Найчастіші поломки ноутбуків

Найчастіші поломки ноутбуків

04.08.19 23:55 0 6081

Яким би надійним не був ваш ноутбук, ви маєте розуміти, що рано чи пізно, він вийде з ладу. Але щоб не прискорити його поломку, варто знати про найбільш поширені несправності портативного комп'ютера. Давайте ж їх розглянемо. Ну а розповість нам про це співробітник все українського сервісного центру https://vscenter.com.ua/.

Найбільш часті причини надходження ноутбуків у ремонт:

  1. Кава або інші напої є основною причиною смерті ноутбуків. Розлита рідина на клавіатуру потрапляє на плати ноутбука і виводить його з ладу. Досить часто такі поломки не підлягають ремонту і власник гаджета змушений купувати нову плату, яка стоїть немаленьких грошей. Якщо все-таки таке сталося, негайно переверніть ноутбук клавіатурою вниз і витягніть батарею. Після цього витріть рідину з клавіатури, запобігаючи її потраплянню на екран, і не включаючи ноутбук, віднесіть його до сервісного центру для чистки. Включивши ноутбук, ви ризикуєте його зламати.
  2. Флешки, ручки, телефони, забуті на клавіатурі — це друга причина поломки сотень ноутбуків. Багато користувачів, не звернувши уваги на те, що на клавіатурі залишився якийсь предмет, автоматично закривають кришку ноутбука та тим самим розбивають екран або зривають петлі. Щоб такого не сталося, відмовтеся від звички класти що-небудь на клавіатуру.
  3. Домашні тварини, залишені без нагляду в компанії працюючого ноутбука, — це серйозна небезпека. Досить часто наші улюбленці «мітять» ноутбук, заливаючи клавіатуру та екран. Слід зазначити, що чистка такого ноутбука обійдеться дорожче чистки ноутбука, залитого кавою або чаєм.
  4. Користування ноутбуком в ліжку або на м'якій поверхні призводить до перегріву комп'ютера і забивання його пилом. Результат постійного використання гаджета в таких умовах — ремонт. Щоб не пошкодити ноутбук, слід користуватися спеціальними підставками для ноутбуків або підкладати під нього тверду поверхню (книгу, картон і т. п.).
  5. Спроби самостійного ремонту або чищення ноутбука — ще одна з найпоширеніших причин звернення за допомогою в сервісний центр. Якщо ви не володієте спеціальними навичками та досвідом, висока ймовірність того, що ви ненароком пошкодити якусь із деталей або просто не зможете зібрати ноутбук назад.
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Dogecoin: що це таке?

КОМЕНТАРІ