Заборгованостей із виплати державної допомоги на Тернопільщині – немає

Заборгованостей із виплати державної допомоги на Тернопільщині – немає

06.08.19 08:06 0 1231
Виплату всіх видів державної соціальної допомоги в області обговорили 5 серпня, під час робочої наради під керівництвом т.в.о. голови Тернопільської облдержадміністрації Івана Крисака. Станом на 1 липня на обліку в управліннях соціального захисту краю перебували більше 64 тис. одержувачів допомоги.

Як повідомив начальник департаменту соціального захисту населення ТОДА Вадим Боярський, протягом першого півріччя на Тернопільщині здійснено нарахувань на суму понад 721 млн. грн. Зокрема, допомогу від держави на суму більше 273 млн. грн. отримали понад 33 тисячі сімей з дітьми.

«Державну соціальну допомогу в області, відповідно до законодавства, отримують малозабезпечені сім'ї, а також діти, батьки яких ухиляються від сплати аліментів чи не мають можливості утримувати дитину. Окрема увага приділяється особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю. Станом на 1 липня заборгованості по виплаті всіх видів державних допомог немає», - наголосив Вадим Боярський.

За підсумками наради, Іван Крисак доручив районним державним адміністраціям та виконавчим комітетам тримати на особистому контролі своєчасне призначення та виплату всіх видів державних допомог.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ