Рівненщина: засуджено до 8 років позбавлення волі жителя області,який вчинив біля с. Висоцьк Дубровицького району смертельну ДТП внаслідок якої загинуло дві людини

Рівненщина: засуджено до 8 років позбавлення волі жителя області,який вчинив біля с. Висоцьк Дубровицького району смертельну ДТП внаслідок якої загинуло дві людини

06.08.19 08:08 0 1473
Погодившись із позицією прокуратури Рівненської області, Сарненський районний суд визнав достатніми зібрані органом досудового розслідування докази для винесення обвинувального вироку стосовно 43-річного жителя області, який вчинив дорожньо-транспортну пригоду із смертельними наслідками.

У листопаді 2018 року вказана особа, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, керуючи автомобілем «FIAT TEMPRA», рухаючись по мосту через річку Горинь в напрямку с. Висоцьк, Дубровицького району, Рівненської області, перевозив двох пасажирів - місцевих жителів.

Під час руху водій проявив неуважність до дорожньої обстановки та неправильно її оцінив, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням автомобіля і допустив виїзд транспортного засобу за межі мосту та його падіння у річку.

В результаті вказаної дорожньо-транспортної пригоди два пасажири, які знаходились в салоні автомобіля, загинули на місці події.

Прокурором-обвинувачем у суді повністю доведено винуватість особи у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб).

Вироком суду від 29.07.2019 чоловіка визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення та засуджено до позбавлення волі строком на 8 років з позбавленням права керувати транспортним засобом строком на 3 роки.

На даний час вирок не вступив в законну силу.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Трамп про стрілянину в ...
Наступна новина: МОЗ: захворюваність на кір ...

КОМЕНТАРІ