Захисні ролети: переваги та функції

Захисні ролети: переваги та функції

06.08.19 22:00 0 2284

Захисні ролети — це дуже корисний аксесуар для вікон як офісу або магазина, так і для дому. Вони виконують безліч корисних функцій, надають вікнам затишний і доглянутий вигляд. А чим ще можуть бути корисними захисні ролети нам розповість співробітник компанії "Інтраст": https://intrust.com.ua/projects/zashchitnye-rolety/, яка безпосередньо займається їх виготовленням та монтажем.

Навіщо потрібні захисні ролети?

Крім декоративної та захисної функції ролети мають безліч переваг. Ось тільки деякі з них:

  1. Мінімізація негативного впливу погоди та опадів. З захисними ролетами ваші вікна прослужать значно довше.
  2. Звукоізоляція. Віконниці зменшують сторонні шуми, що дуже корисно як для нічного сну, так і для денних справ. Особливо актуально це для жителів галасливих районів.
  3. Контроль світла. Сонячні промені жарким літом здатні перетворити ваше житло в сауну. Щоб такого не сталося, варто купити захисні ролетні віконниці замовити та насолоджуватися приємним денним світлом без жарких променів вдень і сліпучих фар автомобільних ліхтарів вночі.
  4. Захист від зайвих поглядів. Якщо ви живете на перших поверхах, то неодноразово стикалися з цим неприємним явищем. Позбавити вас від нього можуть захисні ролети, не пропускаючи зайвого світла вони додадуть вашому житлу комфортне загородження від вулиці.
  5. Захист від пограбувань та проникнень. На жаль, ми живемо не в самий спокійний час. Додатковий захист ніколи не буде зайвим. Захищені вікна — це своєрідна фортеця, і перш ніж проникнути в неї, зловмисники п'ять разів подумають, чи варто мати справу з ролетними віконницями. Особливо це стосується офісів з досить дорогою технікою або магазинів. Дешевше купити ролети, ніж потім відшкодовувати збитки після злому або пограбування.
  6. Економія тепла. У холодну пору року самі системи опалення не завжди справляються із завданням повноцінного обігріву, особливо якщо є «витоки» тепла, якими найчастіше виступають вікна. Захисні ролети допоможуть вам заощадити та тепло, і гроші.

Як не помилитись при виборі ролет?

Серед багатого асортименту сучасних магазинів важко не розгубитися. Щоб підібрати найбільш оптимальний для вас варіант захисних віконних ролет, проконсультуйтеся з фахівцями. Можна також замовити послугу вимірювання отвору вікна й виявлення нюансів (нерівності, виступи, нестандартна форма отвору), які ви можете не помічати, а на вимірах віконниць це сильно позначиться.

Монтаж

Важливу роль відіграє спосіб монтажу захисних ролет. Це може бути зовнішня або вбудована установка або комбіновані варіації. Вибір в даному випадку буде залежати від виду й стану ваших вікон і пріоритетної мети придбання (захист, економія тепла, можливість приховати недоліки віконних прорізів).

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ