Діти пільгових категорій з Тернопільщини відпочивають в Україні та за її межами

Діти пільгових категорій з Тернопільщини відпочивають в Україні та за її межами

07.08.19 08:22 0 1471
Оздоровлення та відпочинок дітей – один з важливих напрямків роботи Тернопільської обласної державної адміністрації. В області проживає 120 554 дитини шкільного віку, з них 62 410 дитини належать до пільгових категорій.

Як повідомив начальник служби у справах дітей Тернопільської облдержадміністрації Ростислав Дрозд, станом на 1 липня оздоровленням та відпочинком охоплено 20,5% дітей від загальної кількості.

«Особлива увага приділяється організації оздоровлення та відпочинку дітей пільгових категорій, зокрема дітей учасників антитерористичної операції. Загалом впродовж 2014-2018 років на відпочинок у Сербію, Хорватію, Польщу, Угорщину, Литву та, Грузію направлено понад 600 дітей, чиї батьки є учасниками АТО та ООС. Також цьогоріч на запрошення наших партнерів, Об'єднання польських харцерів з міста Плоцьк, 40 дітей із сімей військовослужбовців Тернопільщини, батьки яких є учасниками АТО та ООС, відпочиватимуть з 30 липня до 13 серпня у місцевості Гожево Мазовецького воєводства Республіки Польща. Харцери – це аналог українських пластунів, тому відпочинок буде активний і дуже насичений різноманітними заходами», - зазначив Ростислав Дрозд.

Також впродовж серпня за сприяння Почесного консульства Угорщини в м. Тернополі та облдержадміністрації 15 дітей учасників антитерористичної операції поїдуть на відпочинок в Угорщину.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вибухи на військовому ...
Наступна новина: Вибухи на військовому ...

КОМЕНТАРІ