Прибиральниця або клінінгова компанія: що вибрати для офісу?

Прибиральниця або клінінгова компанія: що вибрати для офісу?

07.08.19 00:26 0 7279

При виборі компанії для клінінгу офісу або наймі прибиральниць, співробітник, який за це відповідає, відразу ж стикається з труднощами:

  • По-перше, прибирання повинне здійснюватися в неробочий час, щоб не заважати роботі компанії.
  • По-друге, будь-кому довіряти офіс теж не слід, адже прибирання проводиться, коли більшість співробітників відсутня й стежити за збереженням їх речей та майна фірми нікому.
  • І, по-третє, для офісного приміщення необхідне ретельне прибирання, навіть якщо воно проводиться щодня, адже працюючим тут співробітникам потрібен комфорт, а гостям і клієнтам — краса, затишок і порядок.

Ось чому оптимальний варіант для прибирання офісного приміщення будь-якого розміру й типу — це залучення клінінгової компанії, наприклад, "SolidCare": solidcare.com.ua.

А якщо офіс невеликий, то, можливо, краще все ж прибиральниця? Напевно розцінки на прибирання у баби Зіни будуть нижчими, ніж вартість професійного прибирання? Чи так це?

Переваги клінінгової компанії

Навіть невеликий офіс вимагає ретельного догляду. Його якісне прибирання неможливе без професійного обладнання та спеціальних сучасних засобів, які допомагають у прибиранні.

Це пов'язано, в першу чергу, зі зміною офісного приміщення. На відміну від квартири, офіс має, як правило, велику площу, більш високі стелі, ширші віконні та дверні прорізи.

Навіть дістатися до високо висить світильника в офісі проблематично. Якщо до цього додати додаткове обладнання, наприклад, кондиціонер або теплові гармати, для очищення від пилу яких простої ганчірки або побутового пилососа недостатньо, то перевага клінінгової компанії, що використовує саме різне професійне обладнання для прибирання перед прибиральницею з ганчіркою незаперечно.

Клінінг бруду не боїться

Другий момент пов'язаний з особливостями експлуатації офісного приміщення. Офіс забруднюється і запилюється завжди швидше квартири. Ну, дійсно, не будете ж ви пропонувати всім співробітникам і відвідувачам перевзуватися в капці!

Тому, які б сучасні та гігієнічні оздоблювальні матеріали не застосовувалися в обробці офісу, вони все одно будуть швидко покриватися брудом і пилом, а тому вимагати до себе пильної уваги та турботи.

Ганчірка проти машини для миття підлоги

Навіть підлоги помити за допомогою швабри та ганчірки в офісі буде проблематично через сильного забруднення й великої кількості пилу. Крім того, офіс, як правило, обладнаний чималою кількістю техніки та обладнання:

  1. комп'ютери;
  2. принтери;
  3. телефонні станції.

І вся ця техніка безжально використовується. При збиранні офісного приміщення необхідно регулярно очищати офісну техніку від пилу, бруду, жиру, інакше вона не прослужить довго й буде виглядати досить непривабливо.

І знову ж звичайна ганчірка — це основне знаряддя праці прибиральниці — з цим завданням не впорається. Необхідна спеціальна техніка та професійні засоби догляду.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Что такое полистирол?
Наступна новина: Преимущества и недостатки ...

КОМЕНТАРІ