Обмін валюти в банку й обміннику: де вигідніше?

Обмін валюти в банку й обміннику: де вигідніше?

07.08.19 20:28 0 2502

Коли діло доходить до обміну валют у кожного знає виникає питання: "Де вигідніше це робити — в банку чи обміннику?". Вона часто застає людину зненацька, адже вибрати місце покупки валюти дійсно непросто. Тому, сьогодні ми розглянемо основні переваги та недоліки даних двох способів обміну валют. А розповість нам про це співробітник найкращого пункту обміну валют в Хмельницькому, який знаходиться біля місцевого гуртового базару (детальніше дивіться на сайті http://obmin.khmelnitskiy.ua).

Переваги та недоліки обміну валют в банку

Головною перевагою обміну валют в банку є надійність. Тут вас точно не обдурять і ви отримаєте виключно справжні гроші в правильній кількості. Обрахунок і шахрайства — це не про банківські послуги.

До недоліків банку можна віднести не найвигідніший курс, черги та періодичну відсутність будь-якої з валют. Черги — це напевно самий головний недолік. У банку ви витратите дуже багато часу на те, щоб поміняти валюту.

Переваги та недоліки обміну валют в обміннику

Люди часто уникають обмінні пункти, боячись, що їх обдурять. Дійсно, в нелегальних обмінках — це звичайна справа, але в офіційно оформлених закладах цього боятися не варто. Ці заклади мають ліцензію НБУ і в них ставляться до купюр і до клієнтів так само, як і в банках.

До переваг обмінників можна віднести:

  1. Великий вибір. Ви завжди зможете з декількох варіантів вибрати найбільш підходящий для вас курс.
  2. Наявність валюти. Якщо навіть немає валюти в одному місці, то вона обов'язково буде в іншій обмінці. Хоча відсутність валюти — це дуже велика рідкість для обмінних пунктів.
  3. Відсутність черг. У банки люди йдуть з великою кількістю різних цілей, в обмінки тільки з трьома завданнями — поміняти, купити та продати валюту, до того ж сьогодні їх стало набагато більше, ніж банків — точки обміну валют ростуть як гриби (в деяких місцях можна навіть побачити декілька обмінників в одному місці).

Висновки

Як бачите вуличні обмінники в яких вас обов'язково "кинуть" - це пережиток минулого. Сьогодні — це найвигідніше місце для обміну валют на ринку даних послуг.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Переваги обміну валюти в ...
Наступна новина: Де вигідно обміняти валюту?

КОМЕНТАРІ