В Тернополі у сквері та на вул. В.Чорновола ведуться активні ремонтні роботи

В Тернополі у сквері та на вул. В.Чорновола ведуться активні ремонтні роботи

08.08.19 08:50 0 1517
Масштабні роботи з реконструкції другої частини вул. В. Чорновола та скверу Чорновола у Тернополі тривають. Стан виконання ремонтних робіт особисто перевірив міський голова Сергій Надал.

Як повідомив очільник Тернополя, впродовж двох місяців на ділянці від вул.І. Франка до Театрального майдану працівники підрядної організації виконали великий об’єм робіт, зокрема, оновили усі водопровідні та каналізаційні мережі, а зараз приступили до робіт з влаштування дорожнього покриття.

«На вул. В. Чорновола заплановано змінити рух транспорту, зокрема, вулиця буде проїзною в односторонньому напрямку- до Театрального майдану, а далі буде поворот до бульвару Т. Шевченка, проте без заїзду на Театральний майдан, - зазначає Сергій Надал. – Окрім того, тут облаштують велосипедну доріжку і місця для паркування транспорту, оновлять тротуар, а також висадять два ряди червонолистих кленів та встановлять сучасний громадський туалет».

Водночас, у сквері В. Чорновола підрядники демонтували старий водограй «Кульбаба» та асфальтобетонне покриття прилеглої території, провели заміну газових мереж та мереж теплопостачання, і наразі здійснюють влаштування нового фонтану.

«Заплановано, що стиль конструкції буде дещо збережений, як у передньому фонтані, до якого люди вже звикли, але тепер водограй буде сучасний, пішохідний, з механічним очищенням води та новим освітленням», - додає Сергій Надал.

У сквері також влаштують нове покриття території, прилеглої до водограю, та сходів.

Роботи з реконструкції вул. В. Чорновола (на ділянці від вул І. Франка до Театрального майдану) заплановано завершити до Дня міста.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 1)
Попередня новина: Киргизстан: внаслідок ...
Наступна новина: Котирування нафти оновили ...

КОМЕНТАРІ