Шкіряна куртка для чоловіків — імідж поза часом

Шкіряна куртка для чоловіків — імідж поза часом

08.08.19 12:11 0 5426

У сучасному світі для багатьох людей шкіряна куртка є важливою деталлю гардероба, причому як серед чоловіків, так і серед жінок. Причина такої популярності — висока якість виробів і стильний зовнішній вигляд. Далі, ми поговоримо про історію її появи та сучасний стан речей. Ну а розповість нам про це співробітник модного бутіка https://mega-moda.in.ua/izdeliya-iz-naturalnoj-kozhi/muzhskaya-verhnyaya-odezhda-iz-naturalnoj-kozhi/, в якому безпосередньо можна придбати якісну чоловічу шкірянку (мужскую кожаную куртку) від українських виробників за доступними цінами.

Історія шкіряної куртки

Цікаво, що придумана шкіряна куртка була з практичною метою — для пілотів і військових. Причому довгий час залишалася частиною тільки чоловічого гардероба. З'явилася вона на початку 20 століття. В ті часи пілоти літали на літаках з відкритою кабіною, тому їм необхідний був теплий одяг, що не продувався вітром. І такий одяг зробили — це були куртки з щільної шкіри та хутряним коміром. Також на грудях передбачався великий напуск, який додатково захищав від вітру, тому блискавка куртки була розташована не посередині, а збоку. Сьогодні кожен охочий може придбати або таку шкіряну куртку, або іншого виду.

Трохи пізніше шкіряні куртки стали активно носитися представниками байкерської культури. Щільність матеріалу була їм лише на руку, оскільки збільшувала безпеку при падінні з мотоцикла. Потім стали випускатися спеціальні мотоциклетні (байкерські) моделі, доповнені накладками з міцної шкіри на плечах і ліктях.

У повсякденну ж моду дані вироби увійшли в середині 20 століття, коли на екрани почали виходити фільми з крутими головними героями в шкірянках. Однак не тільки кінематограф вплинув на популярність цього одягу. Елвіс Преслі одного разу надів на виступ стильну шкіряну куртку, після чого його фанати по всьому світу швидко підхопили нову моду. У 80-і роки — дана річ широко поширилася серед рок-виконавців різних жанрів та їхніх шанувальників.

Сучасне становище шкіряної куртки

Звичайно, сьогодні, як і раніше, куртки зі шкіри затребувані й військовими, й байкерами, й музикантами. Однак тепер вони користуються високим попитом ще й серед людей будь-яких інших професій. Практична і стильна шкірянка може бути частиною і ділового, і повсякденного іміджу.

Кольори

Двома класичними кольорами для шкірянки є:

  1. чорний;
  2. коричневий.

Наприклад, чорні моделі строгого дизайну ідеально поєднуються з діловими костюмами. Коричневі куртки більше підходять для вільного стилю, адже підкреслюють розкутість чоловіка. Такі вироби ідеально підходять до джинсів і вільних брюків. Не менш популярні сьогодні й моделі інших самих різних кольорів:

 

  • світло-коричневі;
  • сірі;
  • сині;
  • зелені та ін.

Фасони

Куртка може бути довжиною до талії або трохи нижче, існують різні фасони:

  1. облягаючий;
  2. прямий;
  3. звужений до талії;
  4. вільний в грудях.

Вибираючи шкіряний виріб, потрібно орієнтуватися на свою фігуру — дана річ не повинна бути тісною, але й занадто вільною теж. Імідж також буде грати роль при виборі. Так, до ділового костюма підійде тільки модель прямого фасону.

Висновки

Куртка з натуральної шкіри — дійсно практичний виріб, який можна носити десятки років.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
4 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ