Яке чоловіче взуття краще підійде для спекотного літа?

Яке чоловіче взуття краще підійде для спекотного літа?

08.08.19 22:21 0 3558

Літо — це сезон відпусток, відпочинку та спеки. В такий час не хочеться виглядати офіційно. Та й справді, коли ж ще можна відпочити від важких чобіт і закритих черевиків, як не влітку? Тим більше, що таке взуття буде виглядати недоречно, якщо ви захочете зайнятися чимось екстремальним. На щастя, виробники чоловічого взуття аж ніяк не обмежуються одними лише її офіційними різновидами та пропонують нам масу моделей, в яких ногам не буде жарко навіть в саму сонячну погоду та які забезпечать вам комфорт і прекрасний зовнішній вигляд в самих непередбачених ситуаціях. Далі, ми розглянемо саме потрібне чоловіче взуття для літа, а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://milanastep.com.ua/man/shoes, в якому ви його безпосередньо можете придбати.

Сандалі

Це найдавніший тип взуття, який ще й досі не втратив своєї актуальності. Але якщо древні люди намагалися за допомогою сандалій захистити свої ноги, то сучасний чоловік одягне їх у таку погоду, коли його ноги потребують найменшого захисту. Проте, захисні функції цього взуття будуть вельми до речі на розпеченому піску пляжу. Також чоловічі сандалі можна носити влітку скрізь, крім офіційних і ділових заходів.

Шльопанці

Як один з варіантів сандалій можна розглядати та шльопанці. Але це взуття краще не одягати на прогулянку по місту, оскільки її м'яка підошва не зможе захистити ваші ноги навіть від найменших камінців. Місця, куди можна взути чоловічі шльопанці, обмежуються тільки лазнею, тренажерним залом і... пляжем. І все лише тому, що в цих місцях ваші ноги практично не потребують захисту. Тому якщо у вас з'явилася спокуса використовувати ваші шльопанці для пляжу, можете сміливо піддатися їй.

В'єтнамки

Ще одним варіантом сандалій, який використовується влітку, є шльопанці-в'єтнамки. Взувати їх можна тільки на пляж або в басейн. Якщо підбирати до них одяг, то варто враховувати, що в'єтнамки поєднується виключно з пляжним стилем.

Еспадрильї

Це взуття винайшли французькі селяни ще в 16-му столітті. Але тоді їх носили тільки бідняки. Справжнє друге народження вони пережили тільки в 1960-х роках, коли на них звернули свою увагу визнані кутюр'є. Зараз це взуття в літній сезон можна побачити всюди. Звичайно, на ділову зустріч або офіційний захід їх одягати ризиковано — потрібно мати відмінний смак, щоб не виглядати смішним. Але в неформальній обстановці ця модель чудово поєднується практично з усіма видами літнього одягу.

Лофери

Ще один вид літнього взуття, схожий на сучасний гібрид оксфордів і мокасин, проте, лофери, їм не є. Вони були винайдені норвежцем Нільсом Тверангером в 1930 році. Спочатку це взуття носили норвезькі пастухи, але з часом воно стало популярним і в середовищі американських бізнесменів. В принципі, лофери можуть виступати в якості формального літнього взуття. Але і з тренувальним костюмом вони будуть виглядати чудово.

Мокасини

І ще один вид чоловічого літнього взуття з давньою історією. Винайдені північноамериканськими індіанцями, мокасини були дуже швидко запозичені білими колонізаторами. І недарма — цей вид взуття дійсно дуже зручний. Зараз він популярний в повсякденному використанні в якості доповнення до будь-якого річному неофіційному костюму. Також чоловічі мокасини вважаються взуттям автолюбителів і в цій якості непогано поєднуються навіть з офіційним одягом.

Топ-сайдери

Це порівняно новий вид взуття. Вони були представлені в 1935 році американською фірмою Sperry. Спочатку їх позиціонували як взуття для власників і гостей яхт. Саме тому нижня частина топ-сайдерів традиційно забарвлюється в білий колір — щоб не залишати слідів на білосніжних поверхнях яхт. Втім, якщо навіть ви не плануєте морських прогулянок, таку модель можна носити влітку скрізь, крім офіційних заходів. Єдине, про що слід при цьому пам'ятати — топ-сайдери та шкарпетки ні в якому разі не поєднуються.

Сліпони

Ще один нове винахід спортсменів і кутюр'є. Чоловічі сліпони були винайдені в 1977 році як взуття для серфінгістів. І дійсно, легке взуття з нековзною гумовою підошвою ідеально підходить для занять цим видом спорту. Але якщо навіть у вас через трагічні обставини немає серфа, то це зовсім не означає, що сліпони вам не підійдуть. Таке взуття прекрасно поєднується з будь-яким спортивним і повсякденним одягом. Теоретично вони можуть комбінуватися й з діловим костюмом, але тільки якщо він у вас не дуже офіційний, а самі сліпони досить суворі — однотонні та охайні. І так, тут вже без шкарпеток в будь-якому випадку не обійтися.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Що слід взяти з собою в ...
Наступна новина: Виставка ExpoShoes Online ...

КОМЕНТАРІ