Виставка ExpoShoes Online Україна

Виставка ExpoShoes Online Україна

09.08.19 01:17 0 8398

Мода у світі взуття змінюється дуже стрімко. Зверніть увагу, що в нову колекцію весна-літо 2019 прийшло багато трендів з минулих років. Тому актуальними залишаються яскраві кольори, особливо червоний, кораловий, помаранчевий та жовтий. Також в моді взуття на платформі, прозорі вставки, бахрома та незвичайні принти. Зараз же ведуться закупівлі взуття дрібним і великим оптом на сезон Осінь-Зима 2019-2020 років.

Українські виробники пропонують для весняно-літнього сезону різноманітний вибір моделей у своїх каталогах. Попри це, в них проглядається єдина тенденція — прагнення створити продукцію одночасно практичну та елегантну.

Серед всіх моделей найактуальнішими залишаються універсальні кросівки та туфлі, стильні броги й оксфорди, комфортні лофери, топ-сайдери та балетки, а також мюлі, еспадрильї й сандалі для теплої весни та літа. Якщо Вам цікаво бути в курсі того, які поставки будуть в магазини та інтернет-магазини взуття України — подивіться асортимент продукції виробників на сайті інтерактивної виставки Експошуз онлайн.

Що таке виставка ExpoShoes Online Україна?

Це профільний B2B майданчик онлайн — незамінний інструмент роботи для учасників бізнесу (тут можна безпосередньо придбати взуття від виробника оптом) і модний каталог взуття роздрібним покупцям для ознайомлення з тенденціями. Виставковий проект ExpoShoes Online Україна — єдина та унікальна професійна платформа, яка зібрала в собі велику кількість виробників і десятки тисяч видів продукції. Тут можна знайти багато українських фабрик і основних постачальників закордонних торгових марок.

Проект інтерактивної виставки ExpoShoes.com.ua націлений на популяризацію і просування українського виробника не тільки на внутрішній, але і на зовнішні ринки продажів. Експошуз Онлайн Україна успішно працює понад 8 років, а ідея її створення виношувалася ще до 2008-го року. За час існування оптового майданчика було проведено замовлень більше, ніж на 130 мільйонів гривень, що яскраво демонструє довіру клієнтів.

Переваги та досвід — в бізнес!

експошузЯк розповів засновник і розробник порталу exposhoes.com.ua Сергій Гераскін, створити проект допоміг його 20-річний підприємницький досвід в цій сфері. Напрацювання були повчальні не тільки в роботі з постачальниками, але і в роздрібних продажах через магазин. Шлях від невеликої торгової точки до найбільшої онлайн-виставки дозволив керівнику компанії отримати величезний досвід в цій сфері.

Хочеться зауважити, що замовляючи взуття оптом на майданчику, підприємець уникає багатьох проблем — адже при замовленні оптова ціна є на 100 % фабричною, а оптовому покупцеві надаються прямі сезонні гарантії від виробника. І все це — без необхідності витрачати час на тривалі й дорогі поїздки по Україні. Серед клієнтів багато тих, хто працює з майданчиком вже довгі роки, з самого його заснування.

Крім того, політика Експошуз Online Україна передбачає боротьбу з неякісною продукцією та стежить за безпекою угод, що значно підвищує рівень довіри. "Фішка" в тому, що товар постійно оновлюють саме постачальники, які знаходяться на майданчику. Продукція відпускається з їх складу, а ціни завжди 100 % актуальні, що закріплено правилами ресурсу. Всі оплати направляються прямо на фабрики, при цьому відсутні приховані платежі й комісії.

Всі оптові замовлення проходять систему контролю та авторозподіл на кожного постачальника продукції окремо. Вступники номерні замовлення модеруються безпосередньо фабрикою при контролі адміністратора ресурсу. При цьому вказуються терміни та стандартні побажання клієнта на замовлення.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: На Рівненщині за позовом ...

КОМЕНТАРІ