В Тернополі сергій Надал привітав та нагородив місцевих представників будівельної галузі

В Тернополі сергій Надал привітав та нагородив місцевих представників будівельної галузі

10.08.19 09:48 0 3023
Напередодні Дня будівельника, що традиційно відзначають в Україні у другу неділю серпня, очільник Тернополя Сергій Надал привітав найкращих працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів у місті.

Зокрема, за сумлінну працю, високий професіоналізм у роботі, вагомий внесок у розвиток будівництва міста Тернополя та з нагоди професійного свята, понад 30 представників галузі отримали Подяки міського голови та цінні подарунки.

«Завдяки Вашій роботі наші вулиці, проспекти та міста кожного дня оновлюються і стають все красивішими. Будівельна галузь є однією з кращих у сфері соціально-економічного розвитку Тернополя і дуже приємним є те, що в Тернополі з’являються нові житлові комплекси, промислові об’єкти, об’єкти комерційної нерухомості та нові громадські простори, а це означає, що Тернопіль розвивається і люди хочуть тут жити та працювати, - наголошує Сергій Надал. – І за цей неоціненний вклад в розбудову Тернополя я щиро дякую усім робітникам будівельної галузі та від щирого серця бажаю Вам здоров’я, достатку, сімейного благополуччя та миру».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Бойовики присутні ...

КОМЕНТАРІ