Розслідування: радник Сальвіні за рік щонайменше 14 разів літав до Росії

Розслідування: радник Сальвіні за рік щонайменше 14 разів літав до Росії

10.08.19 08:37 0 1858
Радники віце-прем'єра Італії, лідера правопопулістської партії «Ліга» Маттео Сальвіні – Джанлука Савоіні і Клаудіо Д'Аміко – протягом останніх двох років десятки разів відвідували Росію. Про це йдеться в спільному розслідуванні сайтів Buzzfeed і The Insider та групи Bellingcat.

Як стверджується в розслідуванні, тільки у 2018 році Савоіні літав до Москви як мінімум 14 разів. Такі дані журналісти отримали з бази бронювання авіаквитків. На сайті The Insider наводиться таблиця авіарейсів, якими літав радник італійського віце-прем'єра.

Відзначається, що Савоіні нерідко літав в Росію і в попередні роки, проте у 2018 році частота його поїздок зросла. У Савоіні і Д'Аміко, який теж часто літає в Росію, в Москві зареєстрована консалтингова компанія «Оріон», однак автори розслідування сумніваються, що її бізнес вимагає таких частих перельотів. Як стверджується в розслідуванні, поїздки могли бути пов'язані з тим, що радники Сальвіні отримували в Москві гроші готівкою – доказів цього, втім, не наводиться. Крім Москви, радники Сальвіні відвідували й інші регіони, зокрема, Чечню. У розслідуванні стверджується, що поїздки обох не відбиваються в базі даних «Мігрант». /**/ /**/ /**/

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі демонтовано ...
Наступна новина: Цього року найбільше ...

КОМЕНТАРІ