ЖК «Зіркова Вежа» у Вишгороді

ЖК «Зіркова Вежа» у Вишгороді

10.08.19 02:25 0 6075

Ви мрієте перебратися до столиці? Тоді будьте готові до труднощів при покупці житла — коштують апартаменти навіть на околицях мегаполіса дуже дорого, тому приїжджим з інших міст рідко вдається придбати тут власне житло. Саме тому, більшість людей вирішує квартирне питання за допомогою оренди.

А що робити, якщо ви не готові платити по 8-15 тисяч гривень за знімну квартиру, з якої вас можуть в будь-який момент виселити? Тоді залишається тільки один вихід — купувати житло в передмісті столиці. Наприклад, квартири у Вишгороді обійдуться набагато дешевше, ніж в самому Києві. А чи поступаються вони столичним апартаментам за якістю облаштування? Ні, навпаки, в новобудовах Вишгорода жити набагато комфортніше, ніж у «вторинці» десь на околиці Києва.

Вас зацікавила така пропозиція? Тоді не втрачайте часу і прямо зараз переходьте на сайт z-veja.com.ua. Тут ви можете дізнатися все про новий житловий комплекс «Зіркова Вежа». Чому мова зайшла саме про цей проект? На це є чимало причин.

Особливості ЖК «Зіркова Вежа»:

  1. Прибудинкова територія. Навколо ЖК «Зіркова Вежа» територія облаштована дуже якісно. Тут є акуратні квітники, оформлені алеї, встановлені лавочки. Подбав забудовник і про паркінгу — якщо у вас є своє авто, вам не доведеться шукати стоянку для нього.
  2. Що можна сказати про саму будівлю? Житловий комплекс виділяється навіть зовні — його сучасна архітектура припаде до душі потенційним власникам апартаментів. Оформлено будівлю стильно, але не химерно. Це надійна споруда, яка складається з двох секцій. Зводилась вона з використанням сучасних матеріалів. Забудовник також задіяв останні енергоощадні технології при роботі над проектом. Все це забезпечує людям максимальний комфорт проживання. Треба також відзначити розумне планування квартир, раціональний розподіл метражу — при проектуванні будівельники спиралися на попередній досвід і постаралися врахувати всі нюанси.
  3. Чи безпечно в житловому комплексі? Звичайно, об'єкт узятий під охорону, тому вам нема за що переживати. Зверніть увагу, що на території комплексу додатково ведеться відеоспостереження.
  4. Чи зручно жити в передмісті? Цим питанням задається кожен, хто вирішив селитися в такому районі. Насправді, за свій комфорт переживати не варто. Сучасне передмістя — це облаштовані зони з красивою природою і розвиненою інфраструктурою. Зверніть увагу, що проживаючи в передмісті, ви не втрачаєте зв'язку зі столицею. Наприклад, всього за 15 хвилин ви може дістатися від ЖК «Зіркова Вежа» до найближчої станції метро в столиці.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: 5 основних причин ...
Наступна новина: Єгипет: силовики заявляють ...

КОМЕНТАРІ