Що потрібно занити про біткоїн?

Що потрібно занити про біткоїн?

10.08.19 21:59 0 3344

Криптовалюта стала головною новиною останніх місяців. А про найпершу криптовалюту — біткоїн чули навіть дуже далекі від теми люди. Однак його часто плутають зі звичайними електронними грошима, що невірно. Давайте ж розберемося що він собою представляє. Ну а розповість нам про криптовалюту No 1 співробітник сайту https://cryptobit.media/, де безпосередньо можна прочитати актуальні новини про біткоїн.

Звідки беруться біткоїни?

В даний час отримати головну криптовалюту — це зовсім не проблема. Для цього вам доступні декілька способів:

  1. «Майнінгу» (криптографічні розрахунки). Але в даному випадку потрібно купити потужне обладнання вартістю не на одну тисячу доларів.
  2. Зайти на онлайн-обмінник і поміняти свої гроші на біткоїни. Однак варто користуватися тільки набійними та перевіреними обмінниками, інакше є ризик втратити свої гроші.
  3. Знайти біткоїномат. Правда вони є далеко не у всі містах і тут також можна нарватися на шахраїв.
  4. Купити у приватних продавців, але для цього треба вивчити профільні сайти та форуми, де охочі пропонують купити криптовалюту.

У будь-якому випадку, необхідно мати свій біткоїни-гаманець. Для цього його необхідно завести — встановити спеціальну програму або виконати маніпуляції по реєстрації гаманця онлайн.

біткоїн

Чим хороший біткоїн?

Коли платежі здійснюються за допомогою інтернету, існує висока небезпека шахрайства. Зокрема, можна зробити дублікат звичайних електронних грошей та втекти з ними, поки обман не розкрився. З біткоїном це практично неможливо. За великим рахунком, він потрібен для того, щоб люди в будь-якій точці планети гарантовано могли здійснювати операції без залучення сторонніх організацій.

Крім того, переказувати біткоїни значно швидше та легше, ніж міжбанківські перекази. Банки обмежують час переказу, а держава стежить за кількістю переказаних коштів. При переказі грошей в іншу країну виникає необхідність оплатити істотну комісію, у біткоїнів комісії або немає, або вона незначна та ніяк не пов'язана з відстанню.

Держава не може за допомогою банків контролювати біткоїн або обмежувати до нього доступ. Відомо, що держава гарантує тільки деяку суму коштів до повернення, якщо банк збанкрутує. З біткоїнами такого не станеться, бо їх ніхто не регулює, ніхто не може примусово вилучити частину «на потреби національної економіки».

Біткоїн анонімний. Ніхто не зможе дізнатися, хто власник гаманця, тому ним безпечно користуватися.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Кінезіо тейп: як це працює?
Наступна новина: Великі заноси в слотах: що ...

КОМЕНТАРІ