В Тернополі сергій Надал у Зарваниці взяв участь в подячній Святій Літургії з нагоди потрійного ювілею митрополита Василія

В Тернополі сергій Надал у Зарваниці взяв участь в подячній Святій Літургії з нагоди потрійного ювілею митрополита Василія

13.08.19 08:01 0 1561
11 серпня у Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбулася Архиєрейська Божественна Літургія з нагоди 70-ти ліття від дня народження, 45-ти ліття священства та 15-ти річчя єпископського служіння Архиєпископа і Митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія Семенюка.

Участь у Літургії та урочистостях взяв міський голова Тернополя Сергій Надал. Очільник міста подякував Митрополиту за невтомну подвижницьку працю з відновлення діяльності Української Греко-Католицької Церкви та духовного Маріїнського Центру в Зарваниці та побажав міцного здоров’я.

«Щиро дякую за Вашу невтомну подвижницьку працю з розвитку Української Греко-Католицької Церкви. Завдяки Вашій праці та служінню Тернопільщина стала справжнім духовним центром України. Нехай Господь та Пречиста Діва Марія завжди оберігають Вас від усіх негараздів і дарують здоров’я тілесне і міцність духовну, благодать та довголіття, душевний спокій та всеблагих успіхів у Вашій самовідданій і великодушній праці на благо України та української Церкви», - зауважив Сергій Надал.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Найчастіше у п’ятницю ...

КОМЕНТАРІ