Переваги продукції з крафтового паперу

Переваги продукції з крафтового паперу

13.08.19 17:59 0 6062

Крафтовий папір — це матеріал, який широко використовується в різних галузях людської діяльності, в тому числі й в бізнесі. Виготовляється він із целюлози та складається з деревних волокон. Найбільш поширена продукція з крафт-паперу — паперові пакети-саше для хліба, які з успіхом використовуються в магазинах, барах, кафе і так далі (до речі, купити їх можна на сайті https://ias.ua/katalog/pakety-bumazhnye-sashe). Окрім того, з цього паперу часто роблять меню, серветки, підкладки для таць та багато іншого, що є невід'ємною частиною гарного ресторану або кафе.

Переваги крафтового паперу:

Це натуральний, екологічно чистий продукт.

  • Він відрізняється високим рівнем міцності та надійності (такий папір не мнеться і не рветься в процесі експлуатації).
  • Він може контактувати з продуктами харчування і не приносити шкоди навколишньому середовищу.
  • Він легко і без наслідків утилізується.

Такий папір дозволяє проявити свою фантазію при його декоруванні. На ньому можна писати та наносити різноманітні малюнки за допомогою спеціальних технологій, а також виробляти продукцію різних розмірів, форм і конфігурацій. Дуже часто саме на такому папері й упаковках зображують брендові логотипи, таким чином, вона стає рекламою.

Якщо враховувати технічні особливості крафт-паперу, то слід виділити наступні:

  1. Він пропускає повітря.
  2. Має гарний зовнішній вигляд.
  3. Не набухає при перепадах температури.
  4. Ціна такої продукції досить прийнятна.
  5. Якщо нанесена захисна плівка, то папір не боїться води.

Крафт-папір — універсальний матеріал

Представлений матеріал, завдяки своїм якостям і властивостям, використовується не тільки в якості упаковки для чаю, випічки, м'ясних виробів і багато чого іншого. Пакети з такого паперу — це найкращий вибір для транспортування їжі з ресторанів і піцерій, оскільки в папері їжа довше залишається свіжою, ніж, наприклад, у звичайному поліетилені.

Вироби з крафтового паперу виглядають багатшими та дорожчими, ніж із тонкого поліетилену або звичайного паперу. За допомогою крафтового паперу можна вигідно підкреслити інтер'єр вишуканих готелів та ресторанів, виготовивши з нього різноманітну топографічну продукцію та прикрасивши її логотипом закладу, тим самим, підкресливши його статус.

Висновки

Якісний крафтовий папір асоціюється з натуральністю, оригінальністю і надійністю. Використавши його у своєму закладі, ви привернете ще більше клієнтів і збільшите свій прибуток, бо у людей не буде виникати негативних асоціацій з приводу вашого закладу.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Норвегія: стрілянину в ...
Наступна новина: H- и I-образная двутавровая ...

КОМЕНТАРІ