У Рівненській області ҐВАЛТІВНИКУ ОГОЛОШЕНО ПРО ПІДОЗРУ ТА ОБРАНО ЗАПОБІЖНИЙ ЗАХІД У ВИДІ ТРИМАННЯ ПІД ВАРТОЮ

У Рівненській області ҐВАЛТІВНИКУ ОГОЛОШЕНО ПРО ПІДОЗРУ ТА ОБРАНО ЗАПОБІЖНИЙ ЗАХІД У ВИДІ ТРИМАННЯ ПІД ВАРТОЮ

14.08.19 12:02 0 1788
За процесуального керівництва Рівненської місцевої прокуратури працівниками Рівненського ВП ГУНП в області викрито особу ґвалтівника, який протягом останніх шести років знущався над жінками та ґвалтував їх на території м.Рівне. Свою злочинну діяльність вказана особа, зазвичай, здійснювала на території Рівненського гідропарку та поблизу стадіону Авангард.

Ним виявився 30-ти річний місцевий мешканець.

Підставою для повідомлення про підозру чоловіку за ч.ч. 1, 2 ст. 152, ч. 3 ст. 15, ч. 2 ст. 152 КК України, було наявність достатніх доказів у кримінальному провадженні, а саме: показів потерпілих осіб, речових доказів, висновків судових експертиз та проведення ряду інших слідчих (розшукових) дій, які вказують на причетність особи до вчинення вказаних кримінальних правопорушень.

Тому, 10.08.2019 після оголошення та вручення підозри рівнянину, суд, надавши оцінку всім обставинам справи та дослідивши матеріали, врахувавши ризики як такі, що доведені прокурором в повному обсязі, обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення застави, строком на 60 днів.

На даний час досудове розслідування у кримінальному провадженні триває та проводяться слідчі дії, з метою встановлення усіх обставин події.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В «Укренерго» назвали ...

КОМЕНТАРІ