Ведуча Марічка Падалко зробила на YouTube-каналі детальний відеоогляд свого відпочинку в Грибівці

Ведуча Марічка Падалко зробила на YouTube-каналі детальний відеоогляд свого відпочинку в Грибівці

14.08.19 15:02 0 6927

Відома українська ведуча ТСН.Ранок на 1+1 Марічка Падалко, яка півроку тому запустила власний YouTube-канал, зробила детальний відеоогляд свого сімейного відпочинку, який за декілька днів подивилось понад 40 000 людей.

На початку серпня Марічка разом з чоловіком Єгором та трьома спільними дітьми – 12-річним Михайлом, 10-річною Марією та 8-річною Катериною - відправилась на море.  Цього разу зіркове сімейство обрали Грибівку – село на Одещині, де провели 5 веселих та спортивних днів.

У своєму відеоогляді Марічка Падалко розповіла, що вони з чоловіком та дітьми розмістились у 4-місному люксі на березі моря.  Вранці з сином бігали вдовж моря, в день всією родиною грали в футбол на пляжі, а по вечорах - в настільні ігри.

Також, Марічка поділилась, що всією родиною відвідали Одесу та футбольний матч Динамо-Шахтер.

«Ми дуже любимо відпочивати на морі і активно проводити час, але завжди намагаємось, щоб під час відпочинку з’їздити та подивитися різні цікаві місця. Цього разу ми вирішили дітям показати Одесу і поєднали це з Суперкубком України, на який придбали квитки ще в Києві. В нашій родині, крім того, що росте юний футболіст (син Михайло займається футболом – прим.ред.) так ми ще вболіваємо за різні команди, тому нам було весело спочатку показати дітям Одесу, а потім разом піти на футбол».

Скільки грошей витратила телеведуча 1+1 з сім’єю на відпочинок, що їй не сподобалось та що вразило, дивіться у відеоогляді:




Також у відео Марічко зізналась, що наступного року хоче з сім’єю відпочити в Європі та розповіла, що її зупиняло це зробити до цього часу.

Нагадаємо, що навесні колега Марічки Падалко, ведучий ранкового шоу Сніданок з 1+1 Єгор Гордєєв також запустив власний YouTube-канал. Там Єгор розповідає про інтерв’ю з відомими людьми зі всього світу. Дивись відео Єгора з ісландським коміком, актором та колишнім мером Рейк’явіка - Йоном Гнарром.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: «США мають досконалішу ...
Наступна новина: За тиждень винищувачі НАТО ...

КОМЕНТАРІ