Сонцезахисні окуляри Versace

Сонцезахисні окуляри Versace

15.08.19 17:20 0 4074

Модний будинок Versace, заснований в 1978 році, є одним з найвідоміших у світі моди. Увага до дрібниць відмінна риса всіх шедеврів, які були випущені на світло цим брендом. Сонцезахисні окуляри Versace це важлива деталь, яка робить образ стильним і завершеним.

Логотип модного будинку голова медузи Горгони. Це міфічна істота є символом магічного чарівного тяжіння й гіпнотичних чарів. Сонцезахисні окуляри Versace відрізняють почуття стилю і витончений дизайн, бо творці подбали про їх бездоганну якість і шикарне виконання.

Сонячні окуляри Версаче — це дивовижний синтез класичних форм і модних елементів. Вони виділяються розмаїттям кольорів, принтів і деталей. До речі, в інтернет-магазині https://multioptic.com.ua/sunglasses/versace ви безпосередньо можете вибрати собі окуляри, які підходять вам за формою обличчя і по образу.

Сонцезахисні окуляри Versace - справжній витвір мистецтва

Для кожного поціновувача аксесуарів класу Lux важливо, щоб окуляри показувати статус їх власника. Окуляри даного модного дому мають фірмовий знак на дужках, який підкреслить Ваш статус. Дизайн багатьох моделей навіяний античними грецькими мотивами. Ви можете вибрати моделі з позолоченими меандрами та іншими декоративними орнаментами.

Модний дім представив уже багато колекцій:

  • окуляри химерної ультрамодної форми «котяче око»;
  • класичні лаконічні оправи круглої або овальної форми й інші.

Плавність ліній та багатство декору не залишить байдужою жодну модницю. Ви здивуєтеся, наскільки вигідно окуляри Versace підкреслять жіночі красу та індивідуальність.

Починаючи з 2008 року, сонячні окуляри Versace виготовляє лідер у світі оптики компанія Luxottica, який подбав про те, щоб їх якість була незмінно високою. Оправи окулярів виконані з металу та пластика екстракласу. Лінзи з міцного полікарбонату та забезпечують повний захист від ультрафіолетових променів, пилу, сонячних відблисків. В окулярах від Версаче Ви будете відчувати себе максимально комфортно.

Жіноча лінія

Дизайнери модного бренду прекрасно розуміють, що потрібно представницям прекрасної статі. Окуляри Версаче жіночі вигідно відрізняються від всіх інших вони мають витончену форму та елегантні деталі декору. Широка палітра кольорів дозволить підібрати ідеальний аксесуар для будь-якого образу.

Окуляри цього бренду підійдуть будь-якій жінці, незалежно від її способу життя, виду діяльності та віку. Лаконічний дизайн не відволікає увагу від самої власниці, навпаки, вигідно підкреслює всі достоїнства. Завдяки своєму класичному дизайну, сонцезахисні окуляри підійдуть як для доповнення коктейльних суконь, і будуть шикарно виглядати в парі з повсякденними джинсами.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Прокат авто в Киеве: ...
Наступна новина: Короткий огляд ЖК ...

КОМЕНТАРІ