ЖК «Дніпровська мрія»

Короткий огляд ЖК «Дніпровська мрія» на Ленінградці

15.08.19 18:47 0 4143

Нещодавно на київському ринку нерухомості з'явився новий девелопер — львівський бренд «Галжитлобуд». Вирішивши підкорити столицю ця компанія досить голосно заявила про наміри, взявшись за два великих проекти: «Бережанський» та «Багговутівській». А згодом анонсувала ще один — ЖК «Дніпровська мрія». Про нього ми й поговоримо далі.

Місцезнаходження житлового комплексу «Дніпровська мрія»

З'явиться «Дніпровська мрія» в Дніпровському районі столиці за адресою: вул. Сосюри, 6. А якщо говорити про мікрорайони, то майбутній будинок розташується на стику Старої Дарниці, Соцміста та Дніпровської промзони, поблизу від Дарницької (раніше Ленінградської) площі. Поруч розташовані трамвайне депо, автобусний парк, кілька гаражних кооперативів, бізнес-центр.

Поблизу є кілька шкіл і садочків, маса магазинів (причому один з них розташований в сусідній будівлі бізнес-центру), кіосків, відділень банків, салонів краси. Більш того, буквально за два кроки від майбутньої новобудови розташований Палац підводного спорту з відмінним басейном, розбитий невеликий скверик — словом, з соціально-побутовою інфраструктурою справи в цих краях йдуть непогано.

Якою ж вона буде, «Дніпровська мрія»?

В принципі, досить простою — це масивна трьохсекційна 26-поверхова будівля, що має стандартну форму паралелограма. Вона буде дуже схожою на інші столичні об'єкти «Галжитлобуда»: впізнавана колористика фасаду та прості форми.

В обробці фасаду будуть використані «клапті» помаранчевого, сірого та білого кольорів. Як й інші будинки цього девелопера, ЖК «Дніпровська мрія» буде побудована за монолітно-каркасною технологією. Стіни обіцяють викладати з цегли, фасади утеплять мінеральною ватою та обштукатурять. Комунікації будуть централізованими.

Генеральний план ЖК «Дніпровська мрія»

В описі комплексу йдеться, що в рамках проекту заплановані торговий центр, прибудинкові магазини, велодоріжка, зони відпочинку. Щодо торгових приміщень все більш-менш зрозуміло — вони розмістяться на перших двох поверхах в секції No 3.

Передбачено в комплексі підземний паркінг на 130 машиномісць та гостьова наземна стоянка. Якщо врахувати, що всього в будинку заплановано близько 600 квартир, то можна припустити, що більш ніж половина майбутніх новоселів зіткнуться з проблемою паркування своїх автомобілів.

ЖК «Дніпровська мрія» позиціонується в класі «комфорт». Квартири тут передбачені 1-, 2-, 3- і навіть 4-кімнатні - але при цьому більшість варіантів все ж 1-кімнатні. «трійки» і 4-кімнатні, в основному, представлені у вигляді дворівневих апартаментів, які розмістяться на 25-26 поверхах. Однорівневі 3-кімнатні квартири є лише в секції No 1. В секціях No 2 та 3 заплановані тільки 1-но та 2-кімнатні квартири. До речі, переглянути двокімнатні квартири від забудовника в ЖК «Дніпровська мрія» можна на офіційному сайті https://dnipromriya.com.ua/.

Судячи з візуалізацій, квартири в ЖК «Дніпровська мрія» повинні вийти непоганими. Житло буде досить просторим: 1-кімнатні від 33 м², 2-кімнатні від 57 м², 3-кімнатні від м², при цьому ніяких «смартів» тут не буде. На типовому поверсі розміститься по 6-9 квартир, а розвозити мешканців по поверхах будуть по 2-3 ліфти в кожному під'їзді.

На плануваннях можна помітити досить просторі кухні з балконами або лоджіями (їх засклить забудовник), цілком місткі санвузли (в середньому, близько 4 м²).

Висновки

Здати комплекс в експлуатацію забудовник планує в 4 кварталі 2020 року, тому якщо ви вподобали якусь квартиру в ньому, у вас ще буде час її придбати.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Сонцезахисні окуляри Versace
Наступна новина: Як правильно вибрати ...

КОМЕНТАРІ